Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, August 19, 2013

Dah Rayerrr !!!!

 SELAMAT HARI RAYA^^



Alhamdulilah dah raya kejap ja rasa =)..ada yang masih bercuti raya ke??hehe irny dh keja cuti pun 6 hari je ^^ so sempena bulan syawal ni irny dan family nk ucapkan Selamat Hari Raya pada semua yg sudi berkunjung ke blog irny yg xseberapa ni..kalau ada yg wat open house jgn lupa la jemput irny yer hehe ,,tahun ni irny raya kat kampung 3 ari je pastu bertolak ke Phuket dgn family memang tak puas rasanya mkn ketupat dan rendang kat kg huhu so kalau nk mkn kena wat sendiri la nampaknya heee..okay lah yg nk ke open house silakan... SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!!



No comments: