Blogger Templates

Followers

My Shout~

Friday, June 21, 2013

Selamat Pengantin Baru Miera!!


Selamat Pengantin Baru ^^ Buat syamira & Ahmad Ubaidah yg telah sah menjadi husband & wife ^^ satu persatu sepupu irny kawen hehe yg irny ni nth bila agaknya haha.. insyaallah kalau ada jodoh xkemana kan =)..Majlis pihak lelaki berlansung di Pahang disebabkan irny xdapat balik aritu tuk pihak perempuan so pegi la pihak lelaki punya. Manis je pengantin berbaju hijau..

Menu aritu mesti la ikan patin masak lemak tempoyak haha sebab bapa mertua ada kolam ikan patin hehe..Of course abah irny suka fav tuh =)

 Hantaran pihak perempuan tuk lelaki


 Of course la irny duduk semeja dgn pengantin hehe...tp mkn cikit je pun =)




Next....... sapa lak nk kenduri ^^


 

MotherDay !!

Happy motherday!! tuk semua ibu,mama,umi,mak,mummy seluruh dunia ni ^^..kalau ikutkan hari2 hari ibu ok =D dh lepas kan baru dapat update huhu xpe lah janji update kan ^^ ..Sempena Hari ibu ni irny bawa mama mkn apa yg mama rasa nk mkn xkira la brapa harganya hehe so kebetulan mama xpenah mkn sini jadi irny bawa mama mkn di The Fish Manhattan ^^ keseluruhan amat puas hati sebab food dia semua sedap terutamanya pembuka selera hehe



Pembuka selera~~ sedapppp

 tuk mama

 for me ^^

 tuk wany ^^

wany muka kenyang hehe

tahun depan menu apa lak??hihi