Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, May 6, 2013

Sabah Part2~

Hari kedua dan ketiga berada di Sabah irny berulang alik ke Town sb kalau jalan sehari xabis hehe bnyk benda leh tgk tu pun ada yg nk g tp xsempat huhu

Pasar Philipine & kraftangan :-

Macam2 ada jual kat sini dari makanan sampai la perhiasan.Harga bole tahan murah.kalau tgk kristal kat Sabah ni lg murah dari jual kat KL patut la sape yg berniaga dtg sabah cari stok memang murah sgt2..Rumpai laut yg org suka skang ni kat KL pn murah ja tp irny xde lak beli hehe..kalau dtg cari kristal atau pearl memang rambang mata bnyk sgt yg cantik2 huhu sb tu berjam2 dlm kedai pilih gelang kristal haha








Silau mata tgk kristal hehe satu RM2 je murah sgt ^^




Next irny pegi lepak pantai lak maklumla nk g Pulau xdpt huhu lg skali la kan =)..xingat lak nama pantai tu tp area2 airport gk la .yg bestnya kat sini desert dia huhu xdpt nk cari kat semenanjung ni ABC Giant ^^



sedapnyaa musim2 panas cmni mkn =)


Tak cukup rasanya 2-3 ari pegi hehe dh nk balik Sepang huhu
Okay la nextime nk cuti mana lak?hehe

No comments: