Blogger Templates

Followers

My Shout~

Thursday, May 2, 2013

Kota Kinabalu Sabah Part 1

Salam semua..dh lama irny xupdate blog bkn xnk update tp laptop wat hal so cuti jap dr blogging hehe..Alhamdulilah skang dh ada laptop so senang skit nk update blog =) so bnyk benda nk update  insyaallah irny akan update skit2 hehe

Aritu irny telah terbang ke Sabah dgn mama tuk sent adik irny balik UMS..irny xingat dh brapa kali g sana time irny stay Miri dulu hehe tp kali ni baru rasa mcm g KK haha maklumlah sblm ni pegi dgn Ayah dan family semua tp kali ni pergi berdua dgm mama ja so semua kena uruskan sendiri kan haha .So rasa cm firstime lak g Sabah hehe

Ok irny sampai sabah lebih kurang jam 2 so flight pg kul 8 lebih nasib rumah dekat dgn klia so xde la rushing sgt hehe


awal pg dh sampai ^^



Sarapan~

Sampai je KK trus ke Hotel irny stay hotel kat 1Borneo je dekat skit adik nk balik U nanti =) lgpun stay situ senang nk dptkan transport pastu nk cari mkn pn senang maklumlah hotel dlm shopping complex hehe leh shoppimg skali xyah risau =D.Harga hotel pun berbaloi xde la mahal sgt + selesa tu yg penting.So kat 1Borneo tu ada lebih kurang 2-3 jenis Hotel so pilih je mana nak




Ari pertama sampai nk rest je + shopping kat mall esk tu baru merayap jauh skit.Disebab kan adik irny study UMS so dia tahu mkn kat mana sedap =) so bab mkn xde masalah haha..pas mkn shopping2 jap pastu blik tido hehe penat berjalan huhu zzz




Pegi Daiso 2-3x gk masuk last2 dua benda ni ja beli haha


To be continue~~^^


No comments: