Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, May 6, 2013

Sabah Part2~

Hari kedua dan ketiga berada di Sabah irny berulang alik ke Town sb kalau jalan sehari xabis hehe bnyk benda leh tgk tu pun ada yg nk g tp xsempat huhu

Pasar Philipine & kraftangan :-

Macam2 ada jual kat sini dari makanan sampai la perhiasan.Harga bole tahan murah.kalau tgk kristal kat Sabah ni lg murah dari jual kat KL patut la sape yg berniaga dtg sabah cari stok memang murah sgt2..Rumpai laut yg org suka skang ni kat KL pn murah ja tp irny xde lak beli hehe..kalau dtg cari kristal atau pearl memang rambang mata bnyk sgt yg cantik2 huhu sb tu berjam2 dlm kedai pilih gelang kristal haha








Silau mata tgk kristal hehe satu RM2 je murah sgt ^^




Next irny pegi lepak pantai lak maklumla nk g Pulau xdpt huhu lg skali la kan =)..xingat lak nama pantai tu tp area2 airport gk la .yg bestnya kat sini desert dia huhu xdpt nk cari kat semenanjung ni ABC Giant ^^



sedapnyaa musim2 panas cmni mkn =)


Tak cukup rasanya 2-3 ari pegi hehe dh nk balik Sepang huhu
Okay la nextime nk cuti mana lak?hehe

Thursday, May 2, 2013

Kota Kinabalu Sabah Part 1

Salam semua..dh lama irny xupdate blog bkn xnk update tp laptop wat hal so cuti jap dr blogging hehe..Alhamdulilah skang dh ada laptop so senang skit nk update blog =) so bnyk benda nk update  insyaallah irny akan update skit2 hehe

Aritu irny telah terbang ke Sabah dgn mama tuk sent adik irny balik UMS..irny xingat dh brapa kali g sana time irny stay Miri dulu hehe tp kali ni baru rasa mcm g KK haha maklumlah sblm ni pegi dgn Ayah dan family semua tp kali ni pergi berdua dgm mama ja so semua kena uruskan sendiri kan haha .So rasa cm firstime lak g Sabah hehe

Ok irny sampai sabah lebih kurang jam 2 so flight pg kul 8 lebih nasib rumah dekat dgn klia so xde la rushing sgt hehe


awal pg dh sampai ^^



Sarapan~

Sampai je KK trus ke Hotel irny stay hotel kat 1Borneo je dekat skit adik nk balik U nanti =) lgpun stay situ senang nk dptkan transport pastu nk cari mkn pn senang maklumlah hotel dlm shopping complex hehe leh shoppimg skali xyah risau =D.Harga hotel pun berbaloi xde la mahal sgt + selesa tu yg penting.So kat 1Borneo tu ada lebih kurang 2-3 jenis Hotel so pilih je mana nak




Ari pertama sampai nk rest je + shopping kat mall esk tu baru merayap jauh skit.Disebab kan adik irny study UMS so dia tahu mkn kat mana sedap =) so bab mkn xde masalah haha..pas mkn shopping2 jap pastu blik tido hehe penat berjalan huhu zzz




Pegi Daiso 2-3x gk masuk last2 dua benda ni ja beli haha


To be continue~~^^