Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, March 9, 2013

Boost Smoothies and Juices~




Boost Smoothies and Juices firstime irny rasa haha tu pun sebab kawan irny blanja kalau x sebelum nih lalu je dpn kedai sb ingatkan jus biasa ja rupanya luar biasa hehe SEDAPPPPP‼! Firstime rasa irny ckp kat kwn irny rasa macam lepat pisang haha(gelak dia hihi)ye la g order yg ada pisang kan hehe..tp sedap..pas minum rasa kenyang je xyah Lunch dh =)

Pada tahun 2009 Boost Juice Bar datang ke Malaysia di bawah kepimpinan Dr Soraya Ismail dan Nick Tiernan. Mereka adalah Malaysia dan Singapura Pemilik Francais Induk.Boost menawarkan alternatif yang sihat untuk makanan segera, yang terkandung dalam jenama yang dianggap 'cool' oleh pengguna muda. Menu menawarkan 'Serius Sihat' dan lazat smoothie, jus dan crushes, semua dibangunkan dengan bantuan pakar pemakanan, semua sekurang-kurangnya 98% lemak bebas, dengan gula tidak ditambah dan benar-benar bebas daripada sebarang perisa atau pewarna tiruan.  

For info bole tgk Sini

lokasi : Alamanda Putrajaya =)

Manggo Magic for Me!!




 

1 comment:

Waney Zainuddin said...

saya pun belum try lagi boost juice ni. nak try la nanti :)
1st time blogwalking sini.
jemput exchange link dgn saya :)
WaneyZainuddin.com