Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, March 9, 2013

Boost Smoothies and Juices~




Boost Smoothies and Juices firstime irny rasa haha tu pun sebab kawan irny blanja kalau x sebelum nih lalu je dpn kedai sb ingatkan jus biasa ja rupanya luar biasa hehe SEDAPPPPP‼! Firstime rasa irny ckp kat kwn irny rasa macam lepat pisang haha(gelak dia hihi)ye la g order yg ada pisang kan hehe..tp sedap..pas minum rasa kenyang je xyah Lunch dh =)

Pada tahun 2009 Boost Juice Bar datang ke Malaysia di bawah kepimpinan Dr Soraya Ismail dan Nick Tiernan. Mereka adalah Malaysia dan Singapura Pemilik Francais Induk.Boost menawarkan alternatif yang sihat untuk makanan segera, yang terkandung dalam jenama yang dianggap 'cool' oleh pengguna muda. Menu menawarkan 'Serius Sihat' dan lazat smoothie, jus dan crushes, semua dibangunkan dengan bantuan pakar pemakanan, semua sekurang-kurangnya 98% lemak bebas, dengan gula tidak ditambah dan benar-benar bebas daripada sebarang perisa atau pewarna tiruan.  

For info bole tgk Sini

lokasi : Alamanda Putrajaya =)

Manggo Magic for Me!!




 

Jom Makan ~ Satay Tulang Jalan Pantai Seremban

Sape penah tgk jalan2 cari makan mesti tahu tentang Satay Tulang kan?lokasi sate tulang ni Jalan Pantai Seremban. Gerai sate tulang nie bersebelahan dengan Restoran Nur Al Husna (Jalan Kayu Manis 3).Antara jenis sate lain yang dihidangkan termasuklah, sate perut iaitu daripada bahagian perut tembusu atau perut panjang daripada lembu dan kerbau, sate kambing, sate tongkeng, sate rusa, sate mempedal, sate telur puyuh dan sate arnab. ^^ Harganya pun memuaskan xmahal sgt..Adik2 irny paling suka satay telur puyuh sebab terasa rempah2 perapan dia =)..kalau satay tulang lak best kalau mkn depan tv hehe sb kalau mkn kat kedai xda feel haha kalau kat umah nk ngadap berjam2 pun xpe xda org marah =D

Kata org Satay tulang Senawang lg sedap nanti ada peluang irny nk ajak family g sana lak ^^

ada satay rusa/kambing/tulang/ayam/daging/perut/telur puyuh...penuh meja haha



bawak budak cuti sem ni mkn puas2 hehe