Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, February 25, 2013

Miss u myBLOG!!!!



Assalammualaikum semua =)

Dah lama irny xupdate huhu banyak benda nk update tp apa bole buat laptop rosak lak T____T.nak update kat ofis xle bahaya kang bos berdiri kat blakang pun xperasan haha khusyuk sgt menaip ^^ rindu lak nk tulis blog ni pun buka curi2 kat opis hehe (sowi ek boss)..mulanya nk repair tp disebabkan keadaan laptop tu xmcm dulu (maklum lah dh bertaun guna huhu) so terpaksa la cari lain..huhu tp kena la stabilkan bajet dulu kan =)harap2 bulan depan dh bole stabil hehe..ok la nk sign out dh ni =)


Byeeeee~

 

No comments: