Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, December 3, 2012

Kuih Muih Fav dolu2



Mana nk cari nie ??huhu
 
 credit to Mr Google
Assalammualaikum semua ^^

Tiba2 lak irny teringin nk makan Lepat Liat hehe..kalau area2 utara senang ja nk cari tapi kalau area Sepang nih huhu susah sangat nk jumpa..(T_______________T)

 credit to Mr Google

Kalau dulu pagi2 depan umah nenek je irny beli murah pun murah hehe..maklum lah dulu duduk dgn nenek kat kg skang duduk kat pekan dgn family..mmm nk wat sendiri nth bila la kan..haha (bkn malas tp xreti heee...cm sama ja hee)..

Satu lg kuih yg irny tercari2 kat Sepang ni kuih nih--->

 TQ to Mr Google

Irny xsure la ape namanya..tau mkn ja dulu hehe selalu atuk beli kat pasar mlm ja =)..kadang2 jumpa jugak tp xsedap mcm irny mkn dulu huhu..(skang org jual kedekut inti je hehe)

Next, kuih ni..--->




 credit to Mr Google

Rasanya org panggil Apam mekar kot (hehe main google je kan)..paling sedap irny mkn kat kelantan skali jual diorang longok mcm longok rambutan je haha..dulu  time stay dgn family kat sana selalu pegi pasar mlm tuk borong kuih ni hehe (dah lama xpegi kelantan huhu rindu lak )..

 credit to Mr Google

satu lg kuih fav time kat kelantan tu kuin apam kastard kalau area  Sepang ni ada jugak jumpa tp x sedap cm kat kelantan tuh..semua nk untong je kan inti kedekut hehe..kalau nk semua tu kena la balik Kedah xpun g Kelantan kan hehe bila la agaknya nk blik kg nih mm

No comments: