Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, December 31, 2012

Happy New Year All!!!!!


Happy New Year semua ^^...semoga hari2 yg mendatang lebih baik dari sebelumnya..azam2 yg tak tercapai lg tuh sila carry foward hihi...kejap je rasa dh 2013 yer~

Azam thn ni+ carry forward haha :

  • Nak jadi anak yg lebih baik pada parents
  • Nak jadi pekerja yg lebih rajin hehe
  • Nak cari kawan ramai2 (sblm ni xcukup kwn huhu)
  • Nak simpan duit (sblm ni bnyk guna duit byr itu ini hehe)
  • Nak happy2 je xnk sedey2 (sedey tu buang jauh2)
  • Nak ikut kata ati jgn ikut kata org =D (sblm ni pk sgt pe org ckp diri sendiri xpk huhu)
  • Xnk malu2 (pemalu ke sblm ni?hihi)
  • Xnk driving laju2 (sblm ni drift je kejenyeee)
  • Nak mkn bnyk vit kasi sehat luar dlm (Shaklee of course heee)
  • Kasi org lain kawen lu haha (cari2 calon xjmpa lg pe leh wat)



HAPPY NEW YEAR TEAM ALPHA!!!!


 

No comments: