Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, November 26, 2012

Twilight Saga Breaking Dawn Part 2

:: Twilight Saga Breaking Dawn Final!!::


Hye semua ^^
Dah lama irny tunggu ending citer nih...akhirnya abis gak hehe..maklumlah peminat tegar citer Twilight nih..seminggu sblm tayangan pertama kat GSC dh booking pun online je guna iphone xyah susah2 nk beratur kan best2..sampai ari beli popcorn pastu scan je dh bole masuk ^^

Sesetgh org ckp xbest sebab xbnyk scene romantik2 edward tu tp bg irny nie la ending paling best skali..lg2 kat scene lawan2 tuh (^_____^)..akhirnya ade gk pasangan tuk jacob kan hehe cian jacob dh lama ngorat bella xdpt2..heeeee

So pas ni confirm irny cari citer ni tuk download ^^..simpan tuk jadikan koleksi masa lapang (nampak sgt xde keje kat umah asyik layan movie ja kan haha).

 Mesti pas ni ader org cari contact lens warna nie kan ^^ cun lg warna gold hehe
Bella sgt cantik time nih (^_____^)

Renessme yg cute~


kalau yg ni jd edward lg best hehe





Sapa menang??kena la tgk hee

byeeeeee!!^^ cari mkn lak~

 

2 comments:

Princess Yanti said...

PY pon dh nengok...mmmm...biase jek...bnyk part cium2..x ske sgt heeheh...yang lawan2 tu best la...tu pon lawan tipu2 rupenye!

Irny said...

itu lah haha ingatkan betul2 dh lawan rupanya tipu..=D tp dlm semua2 part lawan tu jer best tgk ^^