Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, November 3, 2012

Sushi King ^^

::Sushi King@ Nilai::

Ada sape2 suka mkn sushi? Bagus2 sb sushi ni bagus tuk diet harian xde minyak,kurang kolestrol =)..irny suka sushi ni tp kalau salmon tu kurang2kan la sb xelok sgt mkn benda mentah ni hehe (bole cmtu?)

Firstime irny bwk mama cuba sushi ni sb sblm ni ajak xnak je haha..skang kalau ajak confirmed nak sb dah rasa kan...xkenal so xcinta la..lg2 wany pantang tgk kedai sushi dah heeee



Sebut ja Sotong kurita semua org ngeri  je sebenarnya sedap haha..lgpun baby octopus je pun =D..irny ingat lg dulu kat mid valley time tu nk g tanya yg jual tuh blum apa2 dh ckp "dik xyah mkn kat sini xsedap pun..." lor haha time tu senyum je xtau nk ckp pe so blah je la...kalau tahu kat bos dia dh lama kena pecat heee

Pegi sana haruslah duduk dkt tepi food conveyor hehe (mcm bgg conveyor lak kan =)






Fav :



nyumm3


Salomon sausage



 Ni la baby octopus hehe fav mama

Nextime kena dtg ari minggu sebab dpt 20% less tuk semua jenis (untong2^^)





Rugi x cuba ^^
Bye!!

No comments: