Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, November 26, 2012

Twilight Saga Breaking Dawn Part 2

:: Twilight Saga Breaking Dawn Final!!::


Hye semua ^^
Dah lama irny tunggu ending citer nih...akhirnya abis gak hehe..maklumlah peminat tegar citer Twilight nih..seminggu sblm tayangan pertama kat GSC dh booking pun online je guna iphone xyah susah2 nk beratur kan best2..sampai ari beli popcorn pastu scan je dh bole masuk ^^

Sesetgh org ckp xbest sebab xbnyk scene romantik2 edward tu tp bg irny nie la ending paling best skali..lg2 kat scene lawan2 tuh (^_____^)..akhirnya ade gk pasangan tuk jacob kan hehe cian jacob dh lama ngorat bella xdpt2..heeeee

So pas ni confirm irny cari citer ni tuk download ^^..simpan tuk jadikan koleksi masa lapang (nampak sgt xde keje kat umah asyik layan movie ja kan haha).

 Mesti pas ni ader org cari contact lens warna nie kan ^^ cun lg warna gold hehe
Bella sgt cantik time nih (^_____^)

Renessme yg cute~


kalau yg ni jd edward lg best hehe





Sapa menang??kena la tgk hee

byeeeeee!!^^ cari mkn lak~

 

Friday, November 16, 2012

Happy Deepavali!!


Happy Deepavali bagi kaum india diseluruh dunia exspecially family Uncle Gobi @ Ipoh =).So kebetulan irny cuti aritu dapat la beraya ru,ah uncle dgn auntie kat ipoh dgn family..memang setiap tahun kalau der peluang g beraya..tahun lepas irny xdpt pegi sb keje so thn ni dapat la makan tosei hehe.Uncle Gobi nie dh lama ayah irny kenal..dia salah seorang kontraktor yg dpt kontrak under Airport ni..start dari Penang Airports lg dh kenal..so tahun ni dpt join kontrak tuk KLIA lak ^^..so memang dh kenal sgt family dia..Aritu irny dpt jumpa family abang dia yg dh memeluk islam..kalau ader rezeki taun depan leh la g raya sana lg =)


Auntie & mama (hehe sampai cmtu skali citer yer^^)


Uncle Gobi & abah hehe 



Family pic


Menu tuk aritu of course la Nasi beriyani (nyum2)...pastu ader kuih2 (cm biskut raya je)..pastu ader maruku (wajib nih hehe) then Tosei =)...irny cari Ladu tp tahun ni auntie ckp xsempat lak nk wat (huhu kempunan sudah)..=D


Biskut2 raya ^^


Fav nie Blueberry Tart


Makan Tosei dgn Uncle sani


Nie la Tosei hehe mkn dgn kari Ayam (nyum2)

Time nk blik tuh hujan sagt2 la lebat...so lapar balik mmm cmna tuh ?xkan second round raya kot hehe

Monday, November 5, 2012

SPM 2012

::Selamat Menduduki SPM::


Selamat menduduki peperiksaan SPM buat semua!!!
especially adik irny Amry ^^ So arini paper first ialah Bahasa Malaysia I & II..jawab elok2 yer pas exam nanti along blanja tgk wayang hehe =D 


Ingat lg time irny amik SPM dulu.. bila ari start exam tu irny kena sakit mata lak huhu... siksanya nk jawab soalan dah la nk buka mata pun pedih nk belek satu2 soalan lg la sakit huhu...kira cm menagis lah nk jawab satu soalan pun..hehe dugaan sungguh time tuh..tp Alhamdulilah semua Lulus hee..jgn la sakit time2 exam ni huhu kalau time keje ni xpe la leh MC haha =p

 

Saturday, November 3, 2012

Pernikahan Diana Danielle & Farid Kamil

::Tahniah !!! Diana :: Farid::



Tahniah...^^ Akhirnya Diana Danielle dah pun menjadi isteri yg sah buat Farid Kamil hanya dgn skali lafaz je..So jgn lupa tgk siaran Astro 104 "Walimatul Urus D/F" okay =)

Jom layan Pic cute diana ^^ : Credit to RotiKaya 






Hantaran >>



Simple dan sweet je kan ^^
Semoga berbahagia hingga akhir hayat ^^







Sushi King ^^

::Sushi King@ Nilai::

Ada sape2 suka mkn sushi? Bagus2 sb sushi ni bagus tuk diet harian xde minyak,kurang kolestrol =)..irny suka sushi ni tp kalau salmon tu kurang2kan la sb xelok sgt mkn benda mentah ni hehe (bole cmtu?)

Firstime irny bwk mama cuba sushi ni sb sblm ni ajak xnak je haha..skang kalau ajak confirmed nak sb dah rasa kan...xkenal so xcinta la..lg2 wany pantang tgk kedai sushi dah heeee



Sebut ja Sotong kurita semua org ngeri  je sebenarnya sedap haha..lgpun baby octopus je pun =D..irny ingat lg dulu kat mid valley time tu nk g tanya yg jual tuh blum apa2 dh ckp "dik xyah mkn kat sini xsedap pun..." lor haha time tu senyum je xtau nk ckp pe so blah je la...kalau tahu kat bos dia dh lama kena pecat heee

Pegi sana haruslah duduk dkt tepi food conveyor hehe (mcm bgg conveyor lak kan =)






Fav :



nyumm3


Salomon sausage



 Ni la baby octopus hehe fav mama

Nextime kena dtg ari minggu sebab dpt 20% less tuk semua jenis (untong2^^)





Rugi x cuba ^^
Bye!!