Blogger Templates

Followers

My Shout~

Thursday, October 25, 2012

Johnny Steamboat@Alamanda Putrajaya

Jom Makan!!!!

Last week bawa family tgk wayang so kebetulan dh lama rasanya x mkn steamboat dkt johnny hehe rasanya mau sthn huhu dulu last mkn pun time kat penang kot haha maklumlah sejak suka pegi mkn steamboat kat Flaming/Red wok nih lupa abg johnny hihi =D.

So aritu mama belanja hee..harga pun ok la berpatutan xmahal sgt..paling murah RM13 set steamboat tuk seorang tp kat sini xde la leh mkn sebanyak mana mcm kat flaming/red wok tuh hehe =)...so sape yg kaki mkn tu baik xyah mkn kat sini haha.

Aritu irny amik set 29.90 tuk 4 org...(pegi 3 org je hee^^)..kalau nk tambah kena la bayar extra yer =p
Meh kita layan gambar lak hihi >>




 kat semua steamboat yg irny penah mkn sos ni yg best kot ^^ betul~ 

 budak yg slalu excited nk mkn tp mkn xbis pun hehe


 Lime jus tu masam giler...xD



Jemput mkn yer~~ hehe

Mkn je jgn risau bagus tuk sape nk diet hehe^^



No comments: