Blogger Templates

Followers

My Shout~

Thursday, October 25, 2012

Japanese Shop Alamanda





::Japanese Shop@ Alamanda::

Ader kedai baru kat Alamanda ^^..jual barang2 rumah mcm alatan dapur/ofis/hiasan dll.Irny suka sgt dgn brg2 dr jepun nih sb dia sgt simple + menarik + kemas =)so rumah xde la bersepah kan hehe..Orang2 jepun nih idea diorang memang best sblm ni irny penah tgk cara2 nk bnykkan ruang dlm almari baju.

guna ni jer >>

hehe bestkan??bole luaskan lg ruang dlm almari tuh haha
letak kat hanger je ^^
 
 Cute x?ader rasa nk beli x kalau tgk hehe
kalau nk tahu tu span basuh pinggan je pun tp cara packaging sgt manarik..wany dh beli wat main je haha
Harga RM 25
 
 Mama suka dgn papan potong sayur nih ^^ comel je haha

Irny suka yg nih haha..Aromatherapy sb irny suka rumah wangi hehe

Banyak lg brg2 yg best kalau nk tahu kena la tgk sendiri hehe
ni je yg sempat amik kang xpasal owner dia marah hah masuk amik gambar je hihi



 
Lepas puas jalan2 singgah Baskin Robbin lak hehe


nymm2 (xfikir diet dh haha)
bye!!


No comments: