Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, October 9, 2012

Happy Birthday Alia!!

Assalammualaikum...hehe lama giler xupdate blog huhu..ati rasa nk update tp xupdate2 hehe..mm insyaallah pasni cuba tuk kembalikan apa yg hilang sblm ni yer hehe..nk jd rajin balik update blog haha..=D asyik dok tgk blog org lain je kan blog sendiri xnkk tgk lak ^^

Ok la hehe update tuk tgh2 mlm ni (almaklumlah kat ofis keje mlm hehe..)------>>

Nak ucap Happy Birthday too Alia hehe sowi xde hadiah lak maklumlah wat majlis pun mengejutkan nanti kak long kasi hadiah extra yer heee...aritu tgh best2 rilek kat umah dgn mama makcik call tiba2 suh dtg umah haha ingatkan ape rupanya celebrate birthday alia huhu kalau ckp awal2 leh g cari hadiah kan so kak long ni g mkn jer la heeee...

Menu aritu simple je...tuk family2 dan kwn2 dkt jer ok =D

lamb chop (sedappp pandai pakcik irny wat hee resepi nanti leh mintak)
Mee Udang (udang comel2 bulat2 jer hehe)
Donut (wat sendiri + lembut gebu dan sgt sedap ^^ pn nanti leh mintak resepi haha)
Kek choc blueberry aka Black Forest nyum2..abis diet T___T

 chef hehe..kipas tu smpai ke luar senang xyah susah2 kipas


 nyum2...pic mee x sempat nk amik hee

 ready nk tiup lilin =D


 xtahu nk ckp ni happy ke sedey haha...baju cntik dh hee

Black Forest cake ^^

 

2 comments:

Hani Inara said...

cantik blog...dh follow pn..follow me back ya! =)
http://haniinara.blogspot.com

Irny said...

thanks hani^^..blog biasa2 jer ni nanti irny follow balik k =D