Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, October 29, 2012

My NuffnangX..^^

Hye!!



Baru jer download NuffnangX ni kat Iphone padahal dh lama kot kluar hehe =D Best apps ni sb kita leh follow blog kita suka 24jam okay ^^..kalau free2 ke sambil tunggu mama shopping leh baca latest update diorang yg cute2 + cun2 nih >>


suka follow diorang nih sb cute + cun dan bnyk info menarik ^^..ade bnyk lg masih dlm proses tuk diAdd hehe


Meh cepat sape2 yg dh register NuffnangX nih irny nk follow ^^..dan jgn lupa follow irny okay loveiscinta85





Bye semua ^^


 

Sinister Movie 2012..~


Hye semua!!

27 hb aritu irny tgk wayang dgn kawan..xder citer menarik pun main terjah je la alang2 dh kat depan wayang hehe so tgk je cerita pe yg ada..dalam semua2 citer aritu cita Sinister ni cm menarik so pe lg trus beratur hehe..sblm ni selalu tgk citer kartun je kan maklumlah ramai askar bawah 18thn haha so aritu try lak citer thriller/antu2 ni 18thn keatas okay^^


Plotnya :

Sinister..Filem seram yang mengisahkan seorang penulis novel yang berpindah ke rumah baru yg merupakan btempat berlakunya kematian 4 beranak dah misteri kehilangan seorang kanak2 perempuan.Ellison Oswalt telah membawa keluarganya tinggal dirumah tersebut tanpa pengetahuan isteri serta 2 anaknya semata2 ingin mencari ilham bg novel terbarunya.

Selepas beberapa ari dia terjumpa satu kotak misteri yg mengandungi rakaman pembunuhan kejam 5 keluarga termasuk penghuni rumahnya sebelum ini.Maka terbongkarlah siapa Mr Boogie 

hehe...seram x?haha...sape2 yg der sakit jantung dan lemah semangat jgn la tgk citer ni okay..huhuk
kalau xseram layan screenshot nih eeeeiiiii~~~






huhu seram lak tgk pic tuh..kalau nk tau ending sila lah tgk yer jgn melambung lak pop corn tu nanti haha^^
byee2!!

 
 

Thursday, October 25, 2012

Salam Aidiladha ~

Salam Aidiladha !! =)
Seperti biasa xdapat beraya huhu T___T
xpe lah berkorban jugak tuh hehe
Semoga Semua yg balik kg tu selamat sampai k^^ 



Japanese Shop Alamanda





::Japanese Shop@ Alamanda::

Ader kedai baru kat Alamanda ^^..jual barang2 rumah mcm alatan dapur/ofis/hiasan dll.Irny suka sgt dgn brg2 dr jepun nih sb dia sgt simple + menarik + kemas =)so rumah xde la bersepah kan hehe..Orang2 jepun nih idea diorang memang best sblm ni irny penah tgk cara2 nk bnykkan ruang dlm almari baju.

guna ni jer >>

hehe bestkan??bole luaskan lg ruang dlm almari tuh haha
letak kat hanger je ^^
 
 Cute x?ader rasa nk beli x kalau tgk hehe
kalau nk tahu tu span basuh pinggan je pun tp cara packaging sgt manarik..wany dh beli wat main je haha
Harga RM 25
 
 Mama suka dgn papan potong sayur nih ^^ comel je haha

Irny suka yg nih haha..Aromatherapy sb irny suka rumah wangi hehe

Banyak lg brg2 yg best kalau nk tahu kena la tgk sendiri hehe
ni je yg sempat amik kang xpasal owner dia marah hah masuk amik gambar je hihi



 
Lepas puas jalan2 singgah Baskin Robbin lak hehe


nymm2 (xfikir diet dh haha)
bye!!


Johnny Steamboat@Alamanda Putrajaya

Jom Makan!!!!

Last week bawa family tgk wayang so kebetulan dh lama rasanya x mkn steamboat dkt johnny hehe rasanya mau sthn huhu dulu last mkn pun time kat penang kot haha maklumlah sejak suka pegi mkn steamboat kat Flaming/Red wok nih lupa abg johnny hihi =D.

So aritu mama belanja hee..harga pun ok la berpatutan xmahal sgt..paling murah RM13 set steamboat tuk seorang tp kat sini xde la leh mkn sebanyak mana mcm kat flaming/red wok tuh hehe =)...so sape yg kaki mkn tu baik xyah mkn kat sini haha.

Aritu irny amik set 29.90 tuk 4 org...(pegi 3 org je hee^^)..kalau nk tambah kena la bayar extra yer =p
Meh kita layan gambar lak hihi >>




 kat semua steamboat yg irny penah mkn sos ni yg best kot ^^ betul~ 

 budak yg slalu excited nk mkn tp mkn xbis pun hehe


 Lime jus tu masam giler...xD



Jemput mkn yer~~ hehe

Mkn je jgn risau bagus tuk sape nk diet hehe^^



Tuesday, October 9, 2012

Happy Birthday Alia!!

Assalammualaikum...hehe lama giler xupdate blog huhu..ati rasa nk update tp xupdate2 hehe..mm insyaallah pasni cuba tuk kembalikan apa yg hilang sblm ni yer hehe..nk jd rajin balik update blog haha..=D asyik dok tgk blog org lain je kan blog sendiri xnkk tgk lak ^^

Ok la hehe update tuk tgh2 mlm ni (almaklumlah kat ofis keje mlm hehe..)------>>

Nak ucap Happy Birthday too Alia hehe sowi xde hadiah lak maklumlah wat majlis pun mengejutkan nanti kak long kasi hadiah extra yer heee...aritu tgh best2 rilek kat umah dgn mama makcik call tiba2 suh dtg umah haha ingatkan ape rupanya celebrate birthday alia huhu kalau ckp awal2 leh g cari hadiah kan so kak long ni g mkn jer la heeee...

Menu aritu simple je...tuk family2 dan kwn2 dkt jer ok =D

lamb chop (sedappp pandai pakcik irny wat hee resepi nanti leh mintak)
Mee Udang (udang comel2 bulat2 jer hehe)
Donut (wat sendiri + lembut gebu dan sgt sedap ^^ pn nanti leh mintak resepi haha)
Kek choc blueberry aka Black Forest nyum2..abis diet T___T

 chef hehe..kipas tu smpai ke luar senang xyah susah2 kipas


 nyum2...pic mee x sempat nk amik hee

 ready nk tiup lilin =D


 xtahu nk ckp ni happy ke sedey haha...baju cntik dh hee

Black Forest cake ^^