Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, August 8, 2012

Beli Belah @ Jalan TAR / SOGO

Beli Belah @ Jalan TAR / SOGO



Hye semua...mcmana persiapan raya?baju raya dh beli ker ^^...tinggal 10 ari jer lg..sempat lg tuh hehe...Setiap tahun time2 raya tempat yg menjadi tumpuan warga KL dan sewaktu dgnya semsetinya Jalan TAR dan SOGO..baru2 nie irny follow mama g cari baju raya tp tuk irny xde la sb tahun ni irny kena keje..T____________T...so mood nk beli baju raya xde huhu...sedey lak..tp xpe keje nyer pasal asalkan dpt tgk family tu dh ok =)

So seperti biasa suasana kat situ sesak sgt2..huhu kalau jln tuh kiri kanan depan belakang xnampak pe (kalau tersepit tgh2 la kan hehe)xkira laki ke perempuan ke redah je..so irny agak xselesa huhu..rasa nk kluar cepat2 jer haha...rimas sgt2...huhu..so sb follow mama ikut jer la tp kena kepit dgn mama kang ilang lak haha



Baju Jubah nih skang dh jd trend kot haha mana2 pegi ada je ek


mama dah start masuk satu kedai ke satu kedai fuhhh ponat den follow T__T


merahnyaaa hehe tu baju tuk wany ^^



Pas kedai baju kedai tudung lak..berlambak2 kedai jual tudung fening2



Bodyguard pun pancit aritu haha..berbuka dgn air jer sb pastu kul9 kitorang g berbuka kat tmpat lain...so sementara tu minum jer^^

Irny shopping necklace jer aritu..nk tgk baju sesak sgt hilang mood shopping haha.So tahun depan leh cuti raya kena la spare baju raya la kan haha sempat lg menabung nih hihi

Kuih raya lom beli lg nih hehe..xnk buat so tunjuk2 je haha^^

No comments: