Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, July 3, 2012

Mentarang Bakar Tanjung Karang ~

Hi semua..penah mkn mentarang x?hehe firstime dgr irny pun tak tau pebenda tuh hehe rupa2nya sejenis siput hee..aritu ada pegi area2 tanjung karang tuk try sendiri tp time tuh xde rezeki lak sb air pasang ptg tu...huhu frust gk lak sebab balik ja keja kul3 tu terkejar2 g sana sampai pun dlm kul6 huhu mlm nk keja lak kan kul 9mlm mesti sampai ofis mm.. so yg ada pun siput lain je huhu...insyaallah nextime nk pegi lagi kalau ader rezeki ada la =) 

Penah tgk x?

ni haa Mentarang hehe


hehe besar =D

So dah alang2 sampai tu mkn jer la apa yg ada kan 


Dah Sampai



kerang gergasi...irny xlalu nk mkn yg nih huhu..nth la =D


nie siput kepah kot hee..mkn ja tau..sedap


Mee Rebus


Alhamdulilahhhh~kenyang..berpinggan2 gk la mkn siput tuh heeee

Skali lg nk jugak rasa Mentarang tuh ^^

 

No comments: