Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, July 3, 2012

Happy Birthday To Me!!!



Hi semua...Alhamdulilah 2hb Julai smlm cukup umo irny 27thn...syukur sgt2 irny masih dalam keadaan sihat dan happy bersama family tersyg..Thanks bnyk2 kawan2 yg xlupa tu tiap2 tahun wish hehe...irny hargai sgt2..xlupa family irny yg sentiasa ada disamping irny sepanjang 27thn ni huhu (bertambah sthn ek umo T__T)..so dh 27thn ni mcm biasa la soalan2 cepumas drp family2 terdekat bila nk kawen adeh..xde jawapan lg pasal tu..insyaallah sampai masanya irny kawen ek hehe =D

Ada org tanya irny nak hadiah ape birthday nih?hehe nape nak kasi ke ^^....korang wish pun irny hargai tau hehe..kalau nk kasi bole gak tp kasi la :

Apple Pink MacBook Pro ker


My fav Perfume ke ^^ ~ LoLa from Marc Jacob

Guess Heart Watch ke ^^



Haha demand lak kan...hehe xde la irny xkisah pun dah wish tu pun irny dh cukup hargai =)

Harapan irny semoga hari2 yang mendatang lebih baik dari yg sebelum2 ni..dan happy disamping family dan kwn2 =)


 

1 comment:

Arfiffy Roslan said...

happy belated besday irny...smoga pjg umur n dmurahkn lagi rezeki ea..