Blogger Templates

Followers

My Shout~

Friday, July 20, 2012

Selamat Berpuasa !!!


Assalammualaikum Semua~

Esok dah nk puasa^^ mesti semua excited kan?so dah ready ker menu sahur nanti hehe..Alhamdulilah berpeluang merasa bulan ramadhan skali lg tuk tahun 2012 ni =D So bila nk berbuka nanti jgn mkn terlalu banyak k..pada yang berdiet tuh sila teruskan diet anda haha jgn bulan puasa ni tgk semua sedap2 sampai lupa Diet haha..So SELAMAT BERPUASA SEMUA ^^

 

Tuesday, July 3, 2012

Irma Hasmie & Redza ~ Tahniah!!!

Irma Hasmie & Redza 
Alhamdulilah Irma Hasmie yang telah pun sah bergelar isteri kepda Reza Syah Azmeer Mohd Redzuan hanya dgn sekali lafaz pada jam 3.50pm 29 Jun lalu.Majlis persandingan mereka telah berlansung pada 1 Julai 2012 bertempat di MAEPS,Serdang pada jam 8 malam.^^...banyak lg gambar2 yg cantik2 di FB jurugambar rasmi irma The Killer 







Antara fav pic irny hehe...so romantik ..(jeles lak haha)..heee

Happy Birthday To Me!!!



Hi semua...Alhamdulilah 2hb Julai smlm cukup umo irny 27thn...syukur sgt2 irny masih dalam keadaan sihat dan happy bersama family tersyg..Thanks bnyk2 kawan2 yg xlupa tu tiap2 tahun wish hehe...irny hargai sgt2..xlupa family irny yg sentiasa ada disamping irny sepanjang 27thn ni huhu (bertambah sthn ek umo T__T)..so dh 27thn ni mcm biasa la soalan2 cepumas drp family2 terdekat bila nk kawen adeh..xde jawapan lg pasal tu..insyaallah sampai masanya irny kawen ek hehe =D

Ada org tanya irny nak hadiah ape birthday nih?hehe nape nak kasi ke ^^....korang wish pun irny hargai tau hehe..kalau nk kasi bole gak tp kasi la :

Apple Pink MacBook Pro ker


My fav Perfume ke ^^ ~ LoLa from Marc Jacob

Guess Heart Watch ke ^^



Haha demand lak kan...hehe xde la irny xkisah pun dah wish tu pun irny dh cukup hargai =)

Harapan irny semoga hari2 yang mendatang lebih baik dari yg sebelum2 ni..dan happy disamping family dan kwn2 =)


 

Mentarang Bakar Tanjung Karang ~

Hi semua..penah mkn mentarang x?hehe firstime dgr irny pun tak tau pebenda tuh hehe rupa2nya sejenis siput hee..aritu ada pegi area2 tanjung karang tuk try sendiri tp time tuh xde rezeki lak sb air pasang ptg tu...huhu frust gk lak sebab balik ja keja kul3 tu terkejar2 g sana sampai pun dlm kul6 huhu mlm nk keja lak kan kul 9mlm mesti sampai ofis mm.. so yg ada pun siput lain je huhu...insyaallah nextime nk pegi lagi kalau ader rezeki ada la =) 

Penah tgk x?

ni haa Mentarang hehe


hehe besar =D

So dah alang2 sampai tu mkn jer la apa yg ada kan 


Dah Sampai



kerang gergasi...irny xlalu nk mkn yg nih huhu..nth la =D


nie siput kepah kot hee..mkn ja tau..sedap


Mee Rebus


Alhamdulilahhhh~kenyang..berpinggan2 gk la mkn siput tuh heeee

Skali lg nk jugak rasa Mentarang tuh ^^