Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, June 12, 2012

Balik kg Part 2

Me @ Penang ^^

Hari kedua berada di utara tanah air adalah wajib bg kami ke Penang =)..disebabkan Penang adalah tempat kelahiran irny so of course la irny dibesarkan kat sana hehe..semua bermula disana termasuk la doktor gigi..hehe..memang dari kecik lg pegi jmpa doc tu so dh memang kenal senang la nk berurusan heee..so semua wajib wat appointment =)


haha xtahu la nih senyum apa (faham2 jer la)



alhamdulilah selesai jmpa doc..gigi semua ok =)


My co pilot...pantau jalan raya ja

Next :

Adalah wajib mkn our fav food hehe


Ais Kacang ~ RM 2.50 dan berbaloi...mcm2 ada xmcm kat sepang semua kedekut huhu


Naan Cheese @ Kapitan...ini wajib fav  family irny kalau kat sepang pn still cari tp xsama dgn penang yg sememangnya syurga mkanan ^^


Semua sedap...Briyani pun sedap ^^





My co pilot nih lapaq memanjang...hehe

Next :

Durian time!!
Musim durian kan hehe apa lg g la area Balik Pulau/Teluk Kumbaq banyak tmpat best jual durian...service bagus dan of course durian pun sedap =D


1kg RM8 ja kalau sepang maunya RM12..murah + sedap




Hantu durian sudah tentu abah heee...yg lain sedang2 ja.. wany x mkn xtau pasaipa hehe

Next :
Sebelah mlmnya wajib g area Gurney Drive yg famous dgn rojak + rojak buah hehe
Kat situ ada 2 kedai yg wajib beli dh memang dari kecik lg sampai kenal la tauke kedai haha


Rojak palingggg sedap kat situ ialah Rojak Ah chai..famous sgt2...paling lama berniaga kat situ rugi kalau xrasa..jgn risau nama ja cina jual tp HALAL ok hehe..bole beli kuah rojak lg bwk balik sepang ^^



Kekenyangan ka keletihan hehe
(wany..abah dan mama)


sehingga xterkata la mkn =D

 Dah penat jalan so balik la ke seberang (kulim)..lain kali dtg lg...=)..Insyaallah


Byeee!!

No comments: