Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, March 10, 2012

Tahun Artis Kawen ^^..Alhamdulilah

Alhamdulilah tahun nie ramai artis2 menamatkan zaman single mereka ^^..Lepas Lisa Surihani dan Ana Raffali giliran Ella, Fasha, Liana Jasmay , Irma, Scha lak nk kawen hehe..thn depan sape lak nth la...jgn ramai2 kawen pastu ramai2 cerai sudah la huhu..dan yg terkini Zarina Anjoulie lak nk kawen..elok la dr kluar benda yg bukan2 lak pasni baik kawen jer kan hehe..

 Lisa dan Yusry sedang Honeymoon kat German..cute jer couple nih ^^
Credit to Meow.com

Ana Raffali bercuti 2 bulan lepas kawen ^^..comel je bertudung..sweet
Credit to Budiey.com

Sweet couple Scha dan Awal xlama lg nk kawen jugak dalam Mac@ Jun 2012 ^^..Dania nk kawennnn ^^

Couple yang tak mengaku couple nie pun nk kawen dah April 2012 nanti ^^

Irma pun dah nk tunang 27 Mac nanti...dgn sape hehe lom tahu lg ^^
 
Liyana Jasmay yg comel nie pun dh nk bertunang bulan depan dgn jiran sebelah rumah ^^

Dan yg latest skali Zarina Anjoulie nie dah nk bertunang kali ke2 ..alhamdulilah =)

ok la ...byeee
 

1 comment:

EDRA said...

habis tuan punye blog yang sweet ni bila plak nak kawen nyer? tak sabaq nak tgk calon suami dia..mesti hemsem kan3..hehe