Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, February 27, 2012

Food Village Kelantan


BerChin Chum @ Food Village Kelantan


 
Lot 1184, Kampung Baung,
Jln Pengkalan Chepa,
16100 Kota Bharu, Malaysia
Contact 017-9239448/ 010-9210231/ 017-9853099

Skarang nie adik2 irny suka sgt mkn benda ni..kalau area Nilai N9 kita ada Steamboat ala thai..then kat bangi ader Red Wok..so kat Kelantan ada Chin Chum hehe..lebih kurang sama jer just nama jer lain skit hehe.tp harga di Kelantan lebih murah dala RM17+ jer berbanding tmpat lain.

So kalau nk try lebih baik tempah dulu sebab ramai gilerr..kalau main redah jer kena la tunggu smpai org xde huhu


Amat berpuas Hati hehe~

No comments: