Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, February 27, 2012

Food Village Kelantan


BerChin Chum @ Food Village Kelantan


 
Lot 1184, Kampung Baung,
Jln Pengkalan Chepa,
16100 Kota Bharu, Malaysia
Contact 017-9239448/ 010-9210231/ 017-9853099

Skarang nie adik2 irny suka sgt mkn benda ni..kalau area Nilai N9 kita ada Steamboat ala thai..then kat bangi ader Red Wok..so kat Kelantan ada Chin Chum hehe..lebih kurang sama jer just nama jer lain skit hehe.tp harga di Kelantan lebih murah dala RM17+ jer berbanding tmpat lain.

So kalau nk try lebih baik tempah dulu sebab ramai gilerr..kalau main redah jer kena la tunggu smpai org xde huhu


Amat berpuas Hati hehe~

Kelantan Darul Naim~

Hai semua...

Huhu dah lama rasanya x update blog..skang nie agak bz skit..bnyk habiskan masa ditempat keje pastu cuti lak bz dgn family (ayat dh macam anak 5 haha)..maklumlah stay dgn family kalau mama nk g mana2 kena jd escort hehe..pastu bz uruskan hal rumah asyik ulang alik jer ke HQ pastu ofis pemaju..pastu ofis loyer huhu penat gak la nk tunggu siap nih..alhamdulilah semua dh settle harap2 lulus la kan =)..bila la gaknya nk ada masa tuk diri sendiri nih kluar dgn kawan2 ker dating ker mm..thn ni ramai kawan2 irny nk kawen tp semua kenduri area Langkawi adess huhu...bila dgr kawan2 ramai dh kawen nie rasa semacam lak haha..irny nie bila lg kan hehe..

Ok irny lupa nk story masa raya cina aritu fuh dh lama tuh baru teringat nk update haha..fail betul nampak sgt malas nk update blog hihi..sowi yer..dh lama x pegi Kelantan so cuti2 sekolah aritu plan dgn abah nk pegi sana...saja pegi tgk jiran2 lama hehe rindu dgn kropok lekor haha..pegi xde la lama 3 ari 2 mlm jer..=) bertolak awal giler dlm kul 1230tghmlm sampai dlm kul 8 cmtu..huhu lama tuh ..lalau lak jalan2 lama area karak tuh fuh seram jer dh la kul 1-3 pg ...drive pun pandang depan jer haha ..penat huhu sampai2 tido lu cover balik hehe
Okies jom layan gambar lak ~

Ambil Angin pagi hehe..penat giler driving time nih : 





Model2 jalan haha

Sarapan dulu nyum3 :

Nasi kerabu + daging panggang ~

Lunch @ Restoran Sham

Restoran Syam adalah salah satu restoran ekslusif terawal di Kota Bharu yang terletak di Jalan Abdul Kadir Adabi Belek 12 .

Alamat :
Lot 594 N Jalan Hospital Berek 12 15200 Kota Bharu Kelantan
Hp : 609-748 4713

 tomyam nyum2

 sambal hehe

 Butter Prawn

 Kailan Goreng Belacan

 telur bungkuss

 Daging Merah

Soft Crab sedappp sgt ^^

Dinner lak ~
Sup nie sedappppp sgt tp nama kedai xbrapa ingat lak hehe




enjoyy

Mesti korang ckp pegi sana mkn jer ek haha =D