Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, January 4, 2012

Sunway Pyramid~

::Lets Window Shopping^^::

Sunway Pyramid mm actually nie second time kot irny pegi haha..dh lama x pegi sampai kena guna GPS tuk sampai sana (aduh huhu)..cuti2 sekolah ni of course la ramai giler huhu agak pening gak la cari parking..setgh jam gk la memusing huhu..

 finally sampai hehe

santa house~

Sampai jer perkara pertama kena lunch dulu sb x breakfast lak hehe so sblm adik2 irny bising baik bg mkn lu haha..mcm biasa nk mkn kena tanya sorang2 ape diorang nk mkn.. apa lg Secret Resipi jer diorang nih huhu (jemu lorh)ikut jer la mm


 ucapan dr amry haha..org paling lapar aritu..sepinggan x cukup haha

 For Wany..selalu xabis so kali nie she choose kids meal ^^

 For me..Dory fish menu..just nk try something new that day


Desert For us^^

 


Alhamdulilah masing2 dah kenyang so jalan time..hehe..adik2 nk g ice skating so irny dgn mama jalan2 jer sampai lebam hihi..bukan skali pusing tp berkali2 haha..mau xnya ajak adik2 balik diorang xnk nk berIce Skating jer..kalau ikutkan xnk balik tuh..

 haha muka xnk balik tuh

 
 ish2

lebih kurang jam 830pm kena paksa diorang balik gak kalau x kena tinggal haha (jahatx heee..tu jer caranya)so before balik of course diorang lapar seharian main ice skating..so they want some snack 
for amry & wany

 for me & mama..

 nyum2

 tq kak hehe

 ready nk balik setelah penat berjalan fuhhh..lepas nie kalau adik2 request lg nk dtg sunway pikir 2-3x la jawabnya haha sampai xmo blik tuh huhu..T_T

ok la bye2~


No comments: