Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, January 3, 2012

Movie Review :The Darkest Hour

Hi frenzz.. skang nie banyak movie yang best2 kat wayangkan? hehe Ombak Rindu org tgk sampai banjir pawagam haha..tp irny xde la tgk ombak rindu sb kalau citer melayu nie irny suka tgk kat umah jer hehe kan dah ader Astro First ^^..ok arini irny nk review tentang Filem 

The Darkest Hour 


Citer nie memang best ..berlaku kat Moscow tiba2 alien attack semua mati kecuali 4 remaja..cara cmner diorang nk hidup..cmner diorang nk kesan alien tu memang menarik..cuma satu jer kurang best part endingnyer cm ada part 2 lak hehe..apa2 pun best la sb lain dr yg lain selalu alien mesti ader rupa buruk kan tp yg nie xnampak pun lutsinar ja hehe 4/5 for Darkest Hour =D


Then after movie rilek2 jap sblm balik umah ^^..having lunch at Black Canyon dah lama rasanya x lunch situ =)



For ME~

 For Amry

Mama & Wany x sempat nk amik gambar haha 


Ice Lemon Tea ~


For Desert ~@ Food Court

Alhamdulilah hehe




 Bye2~^^

No comments: