Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, December 12, 2011

Temerloh, Pahang

::Patin Masak Tempoyak @ Singgah Sokmo Temerloh::



Hujung minggu irny aritu ke Temerloh,,,saja ja jalan2 sebab abah nak sgt g pasar pagi kat tepi sungai Temerloh tu hehe so pegi xlama la pegi arini esk balik la haha....ternyata x rugi pegi situ sebab macam2 ada haha...rasanya tu la pasar pagi yang paling panjang irny pegi hehe..so kalau dah kat area2 Temerloh xsah rasanya kalau x try Ikan Patin Masak Tempoyak yg famous kat situ kan =D..Harga Ikan Patin seketul RM 8..ikan patin sangkar ^^...yg makan ikan tu hanya irny dgn abah ja..yg lain tgk ja heee..time pegi tuh memang ramai org..sampai xder tmpat duduk la...mmm ikan patin punya pasal tunggu jer la haha..rugi xrasa kan hee






Selain menu Ikan Patin ada mcm2 lg jenis lauk^^


Dh macam umah kenduri dah tgk..ni makcik yg masak ikan patin tuh mmmm



Ini budak lapaq...


Nyummmm3


Sambal ape nth abah amik hehe...irny xmkn pun tgk ja

Kesimpulanya amat berpuas hati ^^ lepas nie hujung minggu bole dtg lg kan hehe

Kenyang..byeeee


No comments: