Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, November 21, 2011

REdWok Bangi~

::Red Wok Restaurant Bangi~::



Hai semua...

Arini saja jer irny nk share satu tempat yg best tuk sape2 yg suka steamboat ^^ (termasuk la irny hehe)..ok ada satu tempat kat area bangi tu steamboat dia best sgt...lokasinya pun selesa dan tenang...konsep reatoran open air memang best kalau mkn sambil kena angin malam kan hehe..so sape yg suka sgt dgn steamboat nie leh la cuba ^^...hidangan secara buffet so mkn la selagi boleh ek..xmahal dewasa RM 20 - 30 jer sorang^^sape2 berminat boleh rujuk sini yer

Enjoyy!!

First...cari bahan hehe







siap..pastikan mencukupi^^


Second ....siapkan kelengkapan




Dah boleh mula memasak ^^





Sabar menanti hehe



Dah nk masak^^



Makannnnnnnnn
hehe

Our side dish^^





Pelanggan yang berpuas hati^^



Alhamdulilahhh hehe

No comments: