Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, November 21, 2011

REdWok Bangi~

::Red Wok Restaurant Bangi~::



Hai semua...

Arini saja jer irny nk share satu tempat yg best tuk sape2 yg suka steamboat ^^ (termasuk la irny hehe)..ok ada satu tempat kat area bangi tu steamboat dia best sgt...lokasinya pun selesa dan tenang...konsep reatoran open air memang best kalau mkn sambil kena angin malam kan hehe..so sape yg suka sgt dgn steamboat nie leh la cuba ^^...hidangan secara buffet so mkn la selagi boleh ek..xmahal dewasa RM 20 - 30 jer sorang^^sape2 berminat boleh rujuk sini yer

Enjoyy!!

First...cari bahan hehe







siap..pastikan mencukupi^^


Second ....siapkan kelengkapan




Dah boleh mula memasak ^^





Sabar menanti hehe



Dah nk masak^^



Makannnnnnnnn
hehe

Our side dish^^





Pelanggan yang berpuas hati^^



Alhamdulilahhh hehe

Monday, November 7, 2011

Jalan2 @ Mines

::Shark Night @ TGV + lepak2::




Aritu rasa boring sgt2…esk raya haji semua org balik kg termasuk la family irny..mm..so boring lak dok sorang2 kat umah plan la nk g Mines..mulanya msg kawan satu ofis kalau2 nk join..tp xde la jawab hehe so dlm kul 3ptg irny kluar sampai Mines kul 4ptg lebih kurang satu jam perjalanan jugak la..selalu irny guna GPS tp aritu irny main redah jer hehe sib baik sampai gak ^^..pusing3 Mines tuh xingat brapa kali hehe dalam kul 5 officemate reply msg =)..so ajak la dia tgk wayang bosan gak kalau tgk wayang sorang2 kan haha..so kul 6 lebih officemate sampai trus g tgk tiket wayang…nk tgk Real Steel officemate dh tgk…so tgk jer la citer Shark Night kul 0930mlm nanti.. pastu g pusing2 Mines lg then stop mkn Kenny rogers ^^ sementara nk tunggu wayang ^^

::Ber~Tutti Frutti::

Cookies and Cream flavour nyum3

My fav section haha..

Buah Laici sebijik jer takut berat heee~~

::My fav Shop::

Suka sgt masuk kedai2 cmni sebab banyak benda cute + menarik hehe

My fav Games hehe Plant Vs Zombie~

Cantikkkk hee...


::Sementara nk masuk panggung::

Sebelum masuk wayang kena la mkn lu hihi

Kenny Rogers...nyumyyy

Lepak jap..(maklumlah kenyang haha)

peace~~

::Dah leh masuk jomm~~::


Beli pop corn lu^^

Lets Enjoyyyy^^

Thanks Cik Ailia sb free temankan irny tgk wayang hehe