Blogger Templates

Followers

My Shout~

Friday, September 9, 2011

TopUp dh kena TAX??

::Tambah Nilai Pra Bayar & Pek SIM Kena Cukai Perkhidmatan Enam Peratus Mulai 15 Sept??::



Adess irny baca dkt Bernama td top up pun dh kena tax skang nie tp gaji xnaik2 cmner tu..confirm lepas nie irny tukar pakai line jer..Astro skang pun dah mahal..kalau x pasang Astro maknanya kena jual la tv kat umah tuh hehe..sebab kawasan umah irny tuh xder siaran lansung jgn kata tv3 apa pun xdak huhu..company skang pun still x luluskan kenaikan gaji..kesatuan pekerja tgh fight habis habisan tuk naik gaji mana adess... cukup gaji skang nk stay kat sepang nie..kalau balik kg irny mesti best..nasi lemak 50sen jer barang2 murah lg kalau nk dibandingkan dgn sini..mm..

kalau nak tukar pakai line yg ner best ek?

Maxis ke? tp kalau Maxis kat kawasan umah irny hampeh line xder..celcom kot ^^mmmm~




Celcom ke?


Digi ?..maybe yg nie kot best

Kesian yg berpendapatan rendah nanti kan...huhu

No comments: