Blogger Templates

Followers

My Shout~

Sunday, September 18, 2011

Rumah Terbuka^^

::Rumah Terbuka Bean^^::



Bean tu bukan Mr Bean tau tu nama kawan adik irny, Illany hehe..xtahu la dalam banyak2 nama nape la nama tuh yg dipilihnya mmm maybe ada sebab2 tertentu kot hehe..Bean nie perempuan,nama lainya Mas hehe kan ker ayu sket nama tu heee..jgn marah yer..Open House wat kat umah Bean di Taman Exora ^^..dekat ja dgn umah irny jalan kaki pun sampai haha..Menu tuk aritu ada Nasi impit,rendang ayam,roti jala,kari ayam,Laksa,Meehon Sup, kuih2 raya dan my fav Kek Lapis ^^..



Illany & lela ^^..bukan bean tau..pic tuan umah xsempat nk amik...maklum lah bz melayan tetamu^^



Hehe irny xperasan lak adik bean nie tgh berkenan dgn domo illany haha..pas amik gambar nie baru perasan^^


Illany tgh amik Laksa..sejak aazali lg suka laksa nie hehe



Meehon Sup^^



Kuih2 Raya



Lauk extra hehe



Amry ..ini budak manyak susah mau amik gambar nie pun curi2
hehe

Thanks Bean & family...kek lapis tuh sedap sgt ^^

No comments: