Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, September 24, 2011

Movies Review >> Fright Night

::Fright Night 3D::

Aritu kebetulan abah,mama & wany xde kat umah sebab join konvoi SYM ke Melaka so alang2 irny cuti adik2 pun cuti kitorang kluar g Alamanda sebab nak kena beli barang illany tuk g UMS bila dh kluar dgn diorang nie ape lg tgk wayang jer la drp balik umah xde nk wat pe kan hehe..so aritu xtahu nk tgk citer ape..ye la main terjah je..selalunya bila ada citer yg nk tgk baru pegi hihi..aritu kitorang tgk citer Fright Night...18thn keatas jer..alamak amry x cukup umur heee..kira ok la citer nie lgpun vampirenya pun encem haha..rasa kejap sgt dh abis mmm..5 bintang tuk Fright Night ^^

Sinopsis~>

Fright Night mengisahkan Charley Brewster yang mengesyaki jiran barunya, Jerry adalah suspek yang terlibat dalam pembunuhan ala-ala vampire style. Dia cuba mengesahkan tentang itu tetapi gagal meyakinkan orang lain tentang kisah vampire. Sehinggalah dia berjumpa dengan ahli silapmata Las Vegas, Peter Vincent yang mendakwa dirinya adalah pembunuh vampire. Dari sinilah, bermulanya pengembaraan Charley&Peter Vincent mencari jalan untuk menghapuskan Jerry si vampire yang bertindak kejam menghisap darah manusia lain dan menukarkan manusia menjadi vampire.

‘Vampire menjadi lemah dan tidak dapat berfikir dengan baik apabila terbakar’. Daripada teori inilah, Charley mendapat idea untuk memerangkap Jerry demi menyelamatkan kekasihnya daripada terus menjadi vampire.















Pasni tunggu citer Twilight lak ^^

No comments: