Blogger Templates

Followers

My Shout~

Sunday, September 18, 2011

Jom Bersenam ^^

::JOm Bersenam ^^::

Puasa dah raya pun dah kan skang nie proses berdiet dan menurunkan berat badan ^^..aritu puasa ader turun 5 kilo tp bila raya naik balik huhu frust jugak la..senang naik lambat turun huhu..kena la selalu pegi gim..xpun pasang lagu kuat2 menari hehe memang bole turun sblm nie irn selalu wat cmtu tp skang dh keje syif nie balik umah jer penat maklumlah keje dlm air cond huhu..skang nie dpt pegi gim jer la tu pun bila ada masa ^^bole mandi sauna lepas bersenam fuhh best lepas pegi gim rasa nk tido pun lena heee..Senam jangan tak senam hehe

Entrance>>



Gym>>



Kandang2 xde org kadang2 ramai sgt ^^...kebanyakan yg irny jmpa staff MAB/MAS/Eraman..join jer mambership bole guna semua kemudahan yang ada^^bawak la brapa org pun family member... bestkan^^

Jacuzzi & Sauna>>





Sauna ada 2...wap & haba ^^




Jakuzi pun ada 2 satu panas dan satu lg sejuk^^


Bon Voyage!!
Insyaallah senang2 datang lagi ^^

No comments: