Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, September 28, 2011

Cute Bedroom

::Fairytale Bedr00m::

Mesti ramai masa kecik2 dulu idam-idamkan ader bilik tido ala2 fairytale kan..rasanya dh besar pun still suka bilik cmni cute jer ^^ala2 princess la kan hehe..terutamanya perempuan =)..kalau irny ader anak confirm nk wat bilik cmtu sebab dulu kecik2 xdpt nk wat untuk diri sendiri kan hehe



Bambi theme ^^





Cinderella theme



Disney Princess~



Fashion Barbie..semak skit tp kemas^^



Princess & Ponny~



Thumbelina~



Ocean...bestnya rest sambil tgk dasar laut..soo peaceful =)






tido dlm sampan hehe



simple tp menarik^^



Princess Frog..hehe



Another Cinderella bedroom

Kalau la wat katil cmtu confirmed tido x bangun2 hehe..^^

4 comments:

EDRA said...

Ni kena target kawin ngan org kaya nih..baru leh dapat wat cam ni..

Irny said...

hehe xkawen dgn org kaya pun xpa leh simpan duit skit2 =D

EDRA said...

Hish budget besaq nih..tapi kalau suami kreatif pandai buat sendiri lagi bagus..kan3...hehe

Irny said...

tu la kena cari husband yang kreatif la pasni hehe