Blogger Templates

Followers

My Shout~

Sunday, September 18, 2011

Big Apple & One Apple sama ker??

::One Apple::



Irny x sure lak sama ada One Apple dgn Big Apple nie company yang sama atau x. tp kalau tgk yg One Apple tu ada gambar KLCC dgn menara KL rasanya satu made in Malaysia satu lg xtahu lak mana nyer hehe.nama macam nak sama logo pun nak sama packing pun sama mmm...firstime nampak kedai one apple nie laju jer irny pegi maklum la peminat Big Apple haha.. tp bila dekat ja apesal lain mcm jer haha rupanya lain..(kempunan Donut Big Apple hehe)..aritu try cupcake dgn pastri ok jugak cuma donut cute2 mcm Big Apple ja xde huhu..Ramai orang suka kalau ada kedai Big Apple kat2 Nilai nie hehe kalau nak wat bisnes confirm irny pilih Big Apple ^^ mesti lakunya hehe







Packing pun lebih kurang sama^^



Ok la cupcake cute2 rasa pun bole thn satu cupcake harge RM3


P/s >> Rindu lak dgn Big Apple cm dh lama x mkn huhu