Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, September 28, 2011

Tonton drama Korea percuma tanpa batas^^

::Maaduu.com::



Bagi peminat fanatik drama korea pasti tahu tentang kewujudan maaduu.com kan??termasuk la irny hehe..skang nie suka sgt tgk citer2 korea nie sampai mama pun bising sebab slalu tido lambat huhu + baru2 nie doc ckp kena migrain heee..tp pas pada tu xde la tido lewat lg..kalau nk tgk pun time offday ja ^^..serius best sgt web nie sebab xyah terkejar2 nk balik umah tgk tv takut xsempat skang nie bila2 bole tgk ..video pun clear dh x sangkut2 siap subtittle lg ^^yg penting ianya PERCUMA!!..baca selanjutnya dlm KOSMO hari ni


DENNIS (kiri) dan Syed Yazrine sentiasa memastikan laman web www.maaduu.com dapat beroperasi dengan baik.




Skang nie irny tgh ikut citer nie "Princess Man" best sgt2..rugi x tgk^^

I Love Maaduuuuuuuuuuu~~

Cute Bedroom

::Fairytale Bedr00m::

Mesti ramai masa kecik2 dulu idam-idamkan ader bilik tido ala2 fairytale kan..rasanya dh besar pun still suka bilik cmni cute jer ^^ala2 princess la kan hehe..terutamanya perempuan =)..kalau irny ader anak confirm nk wat bilik cmtu sebab dulu kecik2 xdpt nk wat untuk diri sendiri kan hehe



Bambi theme ^^





Cinderella theme



Disney Princess~



Fashion Barbie..semak skit tp kemas^^



Princess & Ponny~



Thumbelina~



Ocean...bestnya rest sambil tgk dasar laut..soo peaceful =)






tido dlm sampan hehe



simple tp menarik^^



Princess Frog..hehe



Another Cinderella bedroom

Kalau la wat katil cmtu confirmed tido x bangun2 hehe..^^

Ceria Aidilfitri MAHB

::Ceria Airidlfitri Malaysia Airports::

SEPANG
– Malaysia Airports terus mengeratkan hubungan di antara kakitangannya melalui majlis Ceria Aidilfitri, yang memberi peluang kepada warga kerjanya untuk berkumpul dan beramah mesra di bawah satu bumbung.

Tan Sri Datuk Dr Aris Othman, Pengerusi Malaysia Airports menyatakan, “Majlis seumpama ini dilihat sebagai salah satu cara yang efektif bagi melaksanakan usaha ‘employee engagement’ kami. Melalui majlis ini, semua warga kerja Malaysia Airports yang terdiri daripada berbilang kaum dan berlainan tugas mendapat peluang untuk berkenalan atau mengeratkan silaturrahim, ke arah mewujudkan suasana kerja yang lebih harmoni.”

Tan Sri Aris juga menyatakan, “Selain itu, acara ini juga dapat meningkatkan lagi interaksi di antara majikan dan pekerja, di samping memperkuatkan rasa setia dan kecintaan kepada Syarikat. Setiap aktiviti yang diatur untuk majlis Ceria Aidilfitri ini, seperti memberi duit raya dan juga persembahan kombo yang terdiri daripada kakitangan Malaysia Airports, secara langsung menjadi landasan mengeratkan hubungan sesama warga kerja.”

Hampir 2,000 warga kerja Malaysia Airports hadir pada majlis Ceria Aidilfitri ini dan dihidangkan dengan juadah Hari Raya Aidilfitri seperti ketupat, lemang dan kuih muih tradisional, selain persembahan lagu-lagu Hari Raya yang dipersembahkan oleh Kombo Malaysia Airports.

Malaysia Airports juga meneruskan tradisinya berkongsi kegembiraan Hari Raya Aidilfitri bersama golongan kurang bernasib baik dengan meraikan seramai 40 orang anak-anak yatim dan miskin. Anak-anak yatim dan miskin tersebut adalah daripada Sekolah Rendah Kebangsaan Olak Lempit, Banting yang menerima sumbangan duit raya dan cenderahati daripada Malaysia Airports serta coklat sumbangan Malaysia Airports (Niaga) Sdn. Bhd. atau Eraman, anak syarikat Malaysia Airports, yang disampaikan oleh Tan Sri Aris.





TanSri dgn MD tgh bagi duit rayerr~~



best2







Puan Sri MD



























Alhamdulilah rezeki makan free hehe^^setiap tahun bole mkn free hihi

Panda Nursery@Chengdu,China

::Panda Nursery::

Pusat pembiakan panda terbesar terletak di Chengdu daerah Sichuan,China . Bestnya kalau dapat keje kat situ ari2 bole wat bantal peluk hehe..comel2 macam nk cubit2 hee geram ja tgk ^^






Baby Panda





comeyyyyy..wat bantal peluk best ni





tunggu turn nk mkn



aii..ni ikut..hehe



nk kluar....bosan duduk dlm nie



timbang berat..alhamdulilah cukup makan hehe







Kalau la ada kat Malaysia dh lama wat anak angkat ^^

Monday, September 26, 2011

iphonecase.com.my..^^

::Red Design::



Ader sape2 kat sini giler Iphone??confirmed teruja dgn web nie hehe...kat sini bole dapat aksesori tuk iphone cumel2 + murah lagi ^^

Ader produk tuk Apple..Blackberry..Samsung..HTC...Sony Erricson...Nokia dan laptop.sape yg suka bershopping tu confirmed ari2 tukar casing hp hee..shopping online lagi best drp g kedai sebab dalam masa yang sama dapat jimat duit minyak + menghindari jalan jem hehe..for more info sila la jenguk2 kat sini Red Design

Jangan lupa like FB Red Design yer






Jom shopping ^^


Congrats My Sis

::Her LastDay ^^::


Dlm TTS to SAT

Alhamdulilah setelah sekian lama tunggu result rayuan adik irny Illany akhirnya diberi peluang menyambungkan pelajaran ^^..Adik irny terlalu happy sampai kenyang trus xmkn2 sampai mlm haha excited sgt ish2..tp ader 2 ari jer tuk prepare huhu 17 dpt result 19 register...tiket flight...medical check up...brg2...surat resign lg huhu kelam kabut aritu..dah la parent xde g konvoi 4 ari time tuh..org lain sebulan ader masa nk prepare dia 2 ari jer huhu mau x mengelabah haha..apa2pun alhamdulilah semua dh selesai..adik irny dah pun kat UMS nasib baik AM KK tolong bawa dia g medical check up dgn g reg U..^^nasib baik dpt roomate ok..insyaallah raya haji nie balik la tu..1 ari pegi dh call sb windu...huhu we miss u too..muah2

>> Pegi antar surat resign + jumpa kawan2 kali terakhir =)



Choc shop @ Departure lvl



Choc Shop @ SAT






nk g SAT Building




Farewell

We will miss U Sis..muah