Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, July 20, 2011

Kemaman, Terengganu~

::Hujung minggu @ Chukai,Kemaman::

Cuti aritu ikut abah g Kemaman sebab abah nk pegi mancing dgn kawan2 dia so satu family follow la daripada x wat pe kat umah kan hehe...bertolak kul 6ptg sampai sana dalam kul 225pg cmtu huhu lama tul..mana taknya jalan sesak lak dari kl nk ke batu cave mmm...terpaksa la nk wat cmner huhu..bila lalu lebuhraya karak tuh tetiba lak teringat citer karak..otw tuh mcm2 ada excident la..huhu sib x jmpa kete warna kuning tuh huu..satu benda yg irny still xdpt lupa sampai skang nie bila sebelum sampai simpang bentong tuh lebih kurang kul 12 - 1 pg time tuh irny yang driving so org lain semua tido dh la jalan gelap pastu kete jarang2 lak irny ternampak la satu cahaya putih pastu tgh2 cm ader merah terbang dr atas flyover ke pokok2 dlm utan tuh.cuak gk irny pebenda tuh nk kata motorsikal xkan la masuk utan huhu trus pecut 120 ++ hehe..kalau x silap tu penanggal sebab penanggal nie memang bercahaya dan tinggal atas pokok..huh sib dia x ikut...wuuuuu



ini budak ish2...no komen haha



hehehe

::Satar Nyum2::

My fav food haha memang ini yang dicari2..tp manis sket mama & abah brapa suka..yg mkn pun irny dgn illany ja hehe



satu pinggan RM5




::Bahulu & Akok panas ^^::

Tapi sedap lg yang dekat kelantan...huhu (teringat bahulu yg dekat umah mustafa kamal tuh memang bestt...^^)






::Keropok2 & ikan kering::






::Cenderahati::

tadaaaaaaaaaaa.....cute x ^^




Otw nak balik abah nk makan masak lemak tempoyak ikan patin ..so stop dkt R&R bentong ^^





blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


No comments: