Blogger Templates

Followers

My Shout~

Friday, June 24, 2011

Gadis bertudung sekarang tidak boleh dipercayai?



Agak terkilan dengan sesetengah orang nie yang hanya menilai orang melalui luaran jer..dan disebabkan nila setitik habis susu sebelanga..mm kalau kita x kenal orang tuh jangan la fitnah org tu kan..irny baru jer terima satu komen dr seseorang melalui FB dan irny rasa bukan pemiliknya yang post maybe org lain wifenya ker kawan ker nth la..sebab pemiliknya irny kenal dan ok jer dgn irny sebelum nie..tp xpe la x semua org suka kita kan..just think positive biar lah org tuh dgn cara dia..tp itu la jgn fitnah org kan..fitnah tu dosanya sama dgn membunuh..memang betul gadis bertudung zaman skang nie dh ramai yang telah sesat..tp x semua mcm tuh kan..disebabkan diorang yang lain pun dpt tempiasnya..so jangan la fitnah org tanpa mangenali org tuh terlebih dahulu ok.. jadi jangan cakap "nampak jer pakai tudung tp perangai......"ish2 xbaik fitnah mcm tu...mm dunia2..

# Manusia tidak semuanya sempurna so kalau salah tegur elok2 tp jgn fitnah tanpa usul periksa.. =(

No comments: