Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, May 31, 2011

Review >> Kung Fu Panda 2~ 3D

::KUNGFU PANDA 2~3D::
















Wany & PO



Kungfu Panda 3D memang best walaupun puas hati lagi tgk Rio aritu dekat GSC..mmm TGV dgn GSC irny lebih suka GSC sebab sound dgn screen lebih best daripada TGV (itu pendapat irny la kan haha org lain mungkin suka ^^)..so pas nie baik pegi tgk dekat GSC hehe..kebetulan aritu nk bawa amry pegi mines sebab sebelum nie dia kena tinggal kat asrama jer heee xpe la bawak jer la (walaupun time tuh tgh kumpul duit nk g vacation tuk adik tercinta xpe la akak x yah shopping sgt nanti heee)..sampai jer trus pegi makan maklumlah semua xmakan kat umah td..seperti biasa Secret Recipe >> Aussie Beef Stew nyumm2..(adess lapar suda)..pas makan trus pegi tgk tiket..huhu ramai tul aritu tiket semua sold out kecuali kul 0710hrs tu pun screen barisan keempat area tepi..mmm xpe la adik2 nk sgt tgk so tepi pun tepi la hehe...



Mama


Amry (budak takut camera nie susah tul nk amik pic dia...nie pun curi2 ish2)



Citer kali nie best la lg2 bila dh ader 3D lg best hihi..part yang paling best time citer masa PO kecik2 tuh cute sgt hee..psni nk tgk 3D citer ape lak??mm transfomers 3 nak kluar 3D mesti lg real (mm tp adik2 xske tgk huhu)..tgk sorang la jawabnya...ada sape2 nak temankan ker hee =D

No comments: