Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, May 18, 2011

The DAY~I'm now Alumni UiTM

::I'm now Alumni UiTM::







DATC

Tiba la harinya irny menjadi salah seorang Alumni UiTM ^^..ape maksud alumni tuh??nth irny pun x tahu..hihi nanti irny pegi tanya ek>.<...sesungguhnya hari tu lah yang paling memenatkan huhu maklum la skang nie musim panaskan..tp pada akhirnya rasa amat berbaloi ^^..so arit tuh mama dan illany ja dapat hadir disebabkan abah kurang sihat so xpe la at least ader yang hadir kan alhamdulilah...so awal2 pagi lagi dh kluar sebab takut ader yang tiba2 menghalangkan...disebabkan ada 2 sesi pg dan ptg. semua graduan dan ibubapa sesi petang kena parking di parking Giant Sec 7 tuh pastu kena naik bas Uitm sampai depan dewan..so naik la bas hehe pg2 xde la ramai sgt...
blogger-emoticon.blogspot.com



Dalam bas otw to DATC



Illany tgh ambil mood konvo hehe



Mama thanks for the flower & the teddy bear soo cute muahh



Family sesi pagi yang hadir...ader 3 khemah tp semua full huhu

Sampai jer dpn dewan sesi pg masih lg x abis majlis so tunggu jer la..kalau nk duduk bawah khemah sure penuh giler so duduk jer mana2 yg bole..mmm panas time tuh huhu...abis jer sesi pg mak aii ramainya org trus pening sebab tak tahu nk bezakan yg mana sesi pg dan yg mana ptg...adess dah x tahu mana nk berkumpul...huhu...last pegi sampai ujung bangunan cari akak polis jer heee alhamdulilah jmpa jalanya...
blogger-emoticon.blogspot.com



Tgh berkumpul mengikut no giliran..panas sgt2 dgn pakai jubahnya duduk situ huhu sesak sgt2



Tgh beratur menuju ke dalam dewan



dari tempat duduk hanya nampak ini jer huhu tgk skrin jer la~



So tunggu la sampai tiba masanya tuk masuk dewan..dan giliran nk naik stage...lambat tul ngantuk pun ada nie huhu
blogger-emoticon.blogspot.com



Finally my turn hehe....syg mama muahhh thanks for everything
blogger-emoticon.blogspot.com

No comments: