Blogger Templates

Followers

My Shout~

Saturday, May 28, 2011

Cute House ^^

Kalau keje malam macam nie tengok pic cute2 cmni sure hilang rasa ngantuk kan hehe...layann hehe



Rumah nie dh macam pattern PICC dah heee



Glass House^^berani ker duduk kalau di Malaysia nie pencuri senang nk masuk nie hehe sebab dah tahu susun atur umah =D



Rumah Ala2 Twilight..best kalau ada kat malaysia nie bagus untuk kesihatan..dapat menghirup udara nyaman dan bersih



Rumah ni best kalau ada tepi pantai ^^xpun kalau ada swimming pool sepan umah



Nie rumah tuk duduk kat kebun...sambil tunggu buah durian..bagus tuk menghalang gigitan nyamuk dan binatang berbisa haha



kalau umah nie tuk sape2 yang nk lari dari org...sure org x jmpa hihi



Rumah nie bagus tuk cuaca Malaysia skrg nie..pasti x panas lg ^^

Apa2 pun bersyukur pada apa yang ada skang...RumahKu SurgaKu ~

xoxox

No comments: