Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, May 31, 2011

Makan ~ Makan @ Alpha AOCC

::Makan~Makan @ Alpha::




Dah lama rasanya x buat makan2 kat ofis nie so bos tiba2 baik ati lak kasi duit tuk wat makan2..kebetulan syif malam so bole la wat sebab x brapa bz sgt aritu..menunya of course satay (fav semua org hehe)sampinganya bihun goreng power (memang sedap wife En Darus masak fuhh)..air teh tarik (along wat powerrr kalah kedai mamak heee)..satay 100 cucuk + bihun goreng alhamdulilah cukup tuk jiran2 sebelah skali hee..pasni kita wat mkn2 lg yer murah rezeki bos ^^

Persons In Charges>>

Along>>Teh Tarik & Bihun Goreng^^


Abg Sepul EOC >>Satay


Irny~Bendahari ^^




makannnnn timeee!!!sila abaikan dapur bujang yang bersepah tuh heee~~

Review >> Kung Fu Panda 2~ 3D

::KUNGFU PANDA 2~3D::
















Wany & PO



Kungfu Panda 3D memang best walaupun puas hati lagi tgk Rio aritu dekat GSC..mmm TGV dgn GSC irny lebih suka GSC sebab sound dgn screen lebih best daripada TGV (itu pendapat irny la kan haha org lain mungkin suka ^^)..so pas nie baik pegi tgk dekat GSC hehe..kebetulan aritu nk bawa amry pegi mines sebab sebelum nie dia kena tinggal kat asrama jer heee xpe la bawak jer la (walaupun time tuh tgh kumpul duit nk g vacation tuk adik tercinta xpe la akak x yah shopping sgt nanti heee)..sampai jer trus pegi makan maklumlah semua xmakan kat umah td..seperti biasa Secret Recipe >> Aussie Beef Stew nyumm2..(adess lapar suda)..pas makan trus pegi tgk tiket..huhu ramai tul aritu tiket semua sold out kecuali kul 0710hrs tu pun screen barisan keempat area tepi..mmm xpe la adik2 nk sgt tgk so tepi pun tepi la hehe...



Mama


Amry (budak takut camera nie susah tul nk amik pic dia...nie pun curi2 ish2)



Citer kali nie best la lg2 bila dh ader 3D lg best hihi..part yang paling best time citer masa PO kecik2 tuh cute sgt hee..psni nk tgk 3D citer ape lak??mm transfomers 3 nak kluar 3D mesti lg real (mm tp adik2 xske tgk huhu)..tgk sorang la jawabnya...ada sape2 nak temankan ker hee =D

Saturday, May 28, 2011

Cuteeee lol

::Cute Pet::

Cute2...indahnya ciptaan Tuhankan...^^



Ini burung hantu yang tak pernah ngantok haha...bulat jer mata ^^



Tringat Jerry dan dorry huhu hamster irny 5thn lepas...


Comel la bole bela kat umah x ek hihi..x penah tgk real lg ish2 kena pegi Zoo skali nie..(dah 10thn x pegi zoo rasanya)



Arigatoooo...mata sepet ker sakit mata nie heee sungguh gebuuu



Nie sure nyanyi ala2 Nabil dalam maharaja lawak tuh sambil main piano lalat haha...



Wahhhh kalau ginger besar nie kan best wat bantal tidooo~~^^




Sungguh pandai wat muka kesian kucen nie...dh mcm kucing shrek...kalau curi ikan kat dapor pun sure x jadi nk marah kan huhu

Cute House ^^

Kalau keje malam macam nie tengok pic cute2 cmni sure hilang rasa ngantuk kan hehe...layann hehe



Rumah nie dh macam pattern PICC dah heee



Glass House^^berani ker duduk kalau di Malaysia nie pencuri senang nk masuk nie hehe sebab dah tahu susun atur umah =D



Rumah Ala2 Twilight..best kalau ada kat malaysia nie bagus untuk kesihatan..dapat menghirup udara nyaman dan bersih



Rumah ni best kalau ada tepi pantai ^^xpun kalau ada swimming pool sepan umah



Nie rumah tuk duduk kat kebun...sambil tunggu buah durian..bagus tuk menghalang gigitan nyamuk dan binatang berbisa haha



kalau umah nie tuk sape2 yang nk lari dari org...sure org x jmpa hihi



Rumah nie bagus tuk cuaca Malaysia skrg nie..pasti x panas lg ^^

Apa2 pun bersyukur pada apa yang ada skang...RumahKu SurgaKu ~

xoxox

Wednesday, May 18, 2011

My Dad @ SJMC

::Semoga Abah Sihat selalu ~ muahh::

Aritu pas konvo abah masuk wad di Sime Darby Medical Centre Subang Jaya sebab denggi..skang dh masuk 5 hari so alhamdulilah abah semakin sihat..semoga abah sentiasa sihat selalu..jgn lupa minum air pucuk betik tu sampai abis tau...nanti along bawa Sup Ketam lg yer ^^



Bosan duduk wad...nasib ader laptop hihi

The DAY~I'm now Alumni UiTM

::I'm now Alumni UiTM::







DATC

Tiba la harinya irny menjadi salah seorang Alumni UiTM ^^..ape maksud alumni tuh??nth irny pun x tahu..hihi nanti irny pegi tanya ek>.<...sesungguhnya hari tu lah yang paling memenatkan huhu maklum la skang nie musim panaskan..tp pada akhirnya rasa amat berbaloi ^^..so arit tuh mama dan illany ja dapat hadir disebabkan abah kurang sihat so xpe la at least ader yang hadir kan alhamdulilah...so awal2 pagi lagi dh kluar sebab takut ader yang tiba2 menghalangkan...disebabkan ada 2 sesi pg dan ptg. semua graduan dan ibubapa sesi petang kena parking di parking Giant Sec 7 tuh pastu kena naik bas Uitm sampai depan dewan..so naik la bas hehe pg2 xde la ramai sgt...
blogger-emoticon.blogspot.com



Dalam bas otw to DATC



Illany tgh ambil mood konvo hehe



Mama thanks for the flower & the teddy bear soo cute muahh



Family sesi pagi yang hadir...ader 3 khemah tp semua full huhu

Sampai jer dpn dewan sesi pg masih lg x abis majlis so tunggu jer la..kalau nk duduk bawah khemah sure penuh giler so duduk jer mana2 yg bole..mmm panas time tuh huhu...abis jer sesi pg mak aii ramainya org trus pening sebab tak tahu nk bezakan yg mana sesi pg dan yg mana ptg...adess dah x tahu mana nk berkumpul...huhu...last pegi sampai ujung bangunan cari akak polis jer heee alhamdulilah jmpa jalanya...
blogger-emoticon.blogspot.com



Tgh berkumpul mengikut no giliran..panas sgt2 dgn pakai jubahnya duduk situ huhu sesak sgt2



Tgh beratur menuju ke dalam dewan



dari tempat duduk hanya nampak ini jer huhu tgk skrin jer la~



So tunggu la sampai tiba masanya tuk masuk dewan..dan giliran nk naik stage...lambat tul ngantuk pun ada nie huhu
blogger-emoticon.blogspot.com



Finally my turn hehe....syg mama muahhh thanks for everything
blogger-emoticon.blogspot.com