Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, April 19, 2011

RIO~Riooooooo 3D

::Ri0::


Hehe baru jer plan nk g pas 25hb tp terpegi tgk aritu..haha mama cakap bosan duduk umah so xpe la pegi jer alang2 irny cuti aritu..best sgt2..3D lg tuh.serius first time tgk 3D nie sebelum nie tak teringin pun nk tgk so excited lak bila tgk salji beterbangan dlm pangung heee sblm nie tgk 4D pun shot movie jer kat genting..memang best lagi2 tgk citer animasi yg cute2..kalau tgk citer lain tak tahu la best ker x...pasni tunggu citer transformers 3 lak....ade 3D x ek??


"Love at first sight"~
blogger-emoticon.blogspot.com


2 comments:

buaya said...

salam ziarah

selamat dtg ke blog buaya dan jadi follower sekali k

Faziera193 said...

dulu tak suka tengok 3D.. mesti kepala jadi pening.. tapi sekarang dah ok dah.. mungkin teknologi dulu tak ok lagi kot buat orang pening.. huhu

http://faziera193.blogspot.com/