Blogger Templates

Followers

My Shout~

Tuesday, April 19, 2011

Cream & Fundge I Miss Youuuuuuuuu~~

::Cream & Fundge@Alamanda::

Adess panas2 cmni asyik teringat jeeeee..apesal xde kedai nie kat sebelah umah jer hihi






Nyummmmmyyyyyyyy~~

RIO~Riooooooo 3D

::Ri0::


Hehe baru jer plan nk g pas 25hb tp terpegi tgk aritu..haha mama cakap bosan duduk umah so xpe la pegi jer alang2 irny cuti aritu..best sgt2..3D lg tuh.serius first time tgk 3D nie sebelum nie tak teringin pun nk tgk so excited lak bila tgk salji beterbangan dlm pangung heee sblm nie tgk 4D pun shot movie jer kat genting..memang best lagi2 tgk citer animasi yg cute2..kalau tgk citer lain tak tahu la best ker x...pasni tunggu citer transformers 3 lak....ade 3D x ek??


"Love at first sight"~
blogger-emoticon.blogspot.com


Friday, April 15, 2011

25 April 2011....the day is coming~

::Rezeki 2011~::

Hehe apa ader pada 25 April nie??hanya staff MAHB ynag tahu heee...setelah banyak khabar angin yang ada haha akhirnya hari yang ditunggu2 oleh semua staff akan tiba... alhamdulilah every year ader..harap2 masa akan datang pun sama...berbaloi wat report tiap2 ari skodeng2 hehe
blogger-emoticon.blogspot.com
Irny tengok ramai yang plan2 nk wat ape nanti..ader yang pegi melancong..ader yang nk beli kete baru...ader nk beli lap top...macam2 lagi la heee..kalau irny kan...irny nak benda yang irny idamkan selama nie...dan tak lupa wat family2 irny pun ader ..so insyaallah dapat nanti heee....so the plan is:

Disebabkan irny nie giler gadget dari duluuu soo rasanya nk tukar my N97 mini to this
.
.
.
.
.
.
.
Iphone 4 ~blogger-emoticon.blogspot.com
dah lama sebenarnya nk sejak zaman iphone yg first lg..tp xkesampaian nth la haha price lebih kurang jer dgn N97 mini irny tu...mmm maybe lum ader jodoh lg dgn iphone nie haha...so my N97 mini will be transfer to my Sis Illany~

Then irny nk belikan nie tuk mama birthday present seperti yang dijanjikan ^^the latest product okay mama muahhhhh2
Pastu nk spent tuk adik2 kluar pegi mkn.shopping2 then tgk wayang citer Rio 3D...insyaallah kalau tiket x abis hehe
blogger-emoticon.blogspot.com

Tak lupa bajet tuk travel bulan 6 nanti hehe...bajet2...belanja tu blanja jugak...jangan lupa simpan tuk masa depan yer hehe

itu jer kot setakat nie ...irny xde la nk beli kete ker laptop ker...irny masih setia bersama mybaby and lappy pemberian abah for my birthday =)
blogger-emoticon.blogspot.com

Semoga murah rezeki staff2 MAHB pada masa akan datang k~



Tuesday, April 12, 2011

Dutch Lady "What's In Your Meal Container?" Contest


::Dutch Lady "What's In Your Meal Container?" Contest::


Tadi tgk2 post FB tiba2 terpesona jap dgn satu contest anjuran Dutch Lady nie sungguh comel hasil2 kerja tangan diorang..sayang nk makan kan heee...kalau hari2 wat camni sure habis ...tp sempat ker nk wat mesti amik masa..kalau yang surirumah sepenuh masa bole lah..kalau yg bekerja susah sket..ape2 pun x sabar nak tahu sape yg terbaik ^^...kalau ader sape2 yang berminat nk join sila la berkunjung ke FB Duth Lady nie..

I Luv Dutch Lady Milk.nyummmy
blogger-emoticon.blogspot.com
sandwich

sandwich & sosej

nasi lemak


spaghetti...my fav huhu



Sushi

nyummmmmm3

blogger-emoticon.blogspot.com

Sunday, April 10, 2011

Cekodok Durian~



Cekodok durian requested by my lovely Sis Illany ^^

::Cekodok Durian aka Jemput2 Durian::


Bahan utama>> Durian^^
+
Tepung gandum
+
Gula
+
Garam
+
Air
.
.
.
.

siapppp!!




panaskan minyak & goreng sehingga keperangan

tadaaaaaaaaaaaaaa~~

Jadilah cekodok durian^^


Moviessss

::HOP 2011::

Balik dari gim aritu lebih kurang kul 830mlm illany ajak pegi tengok wayang so bajet2 sempat nie tanpa pikir nk tgk citer ape trus gerak dari KLIA..sampai jer sana amik jer movie ape yang ader so disebabkan ada yang bawah umur haha sape lg wany la kena tgk citer U yer hee..tgk citer yang semua bole tgk haha...mulanya nk tgk citer RIO tp tak tayang lg lak..alih2 tgk ader citer anak ayam yg cute2 nie hee ( dh lama tgk anak ayam nie rasanya awal thn nie kot kat GSC x sangka dh kluar haha)..so apa lg ^^ irny nie kan peminat setia benda2 cute miut nie heee

cute kan? haha

so tak rugi tgk citer nie ..memang bessstttttttt~
sape yang ske coklat mesti tgk ^^