Blogger Templates

Followers

My Shout~

Monday, March 14, 2011

SMART Perfume

::SMART Perfume::

Skang tak perlu susah - susah beli yang ORI..kadang2 bila try lain tp beli lain lak kan hehe kalau beli yang ori mesti menyesalkan tiba tiba x suka... so SMART Perfume nie murah jer jimat pun jimat bagus tuk orang macam irny nie yang masih mencari2 perfume yang best hehe...kalau rasa suka baru leh beli ori nyer...^^..setakat nie dah banyak jenama irny try semua best adess cmner tuh???haha... Guna sikit jer dh leh tahan lama...^^SMART Perfume nie telah ditubuhkan pada tahun 2009.. for info leh pegi sini.

Baru jer irny beli semalam ^^

Irny bukan nak promote tapi just nak share produk nie dengan kawan2 ^^..irny beli produk nie pun melalui rakan sekerja irny...tapi kalau rasa nak try silakan hehe x rugi pun jimat2.. baunyer memang macam ORI.. brand sama tapi keluaran MALAYSIA yer..setakat nie irny pakai dari pegi keje sampai balik still kuat baunya..kadang2 sampai esok bau~

Harga:
Rm 35
15ml
Semua brand ader tau ^^blogger-emoticon.blogspot.com

1 comment:

ilah said...

Cik, berminat dgn Smart Perfume, ori from Dubai? I jual dengan harga RM15 sebotol. Sbb beli direct dr Dubai. Tu yg bole jual murah. If berminat, bole le email to ilah25muo@yahoo.com. tq