Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, March 30, 2011

Shopping2~

::Shopping2 jom~::

Penat huhu...baru balik dari teman mama shopping td kat Alamanda..irny yang x plan beli ape2 tiba2 beli gak barang huhu lari sudah bajet irny =(...xpe2 pasni leh cut bajet mkn haha...xmkn xpe asalkan leh shopping lepas tensen heeee...bukan salah irny yg salah tp org yg jual tuh salah sape suh wat offer haha( camtu leh ek hee).pegi bertiga jer.lany xmau p nk tidoq ja...amry kat asrama..so yg pegi mama irny dgn wany jer la..ginger dan sontot semestinya kena tinggal hehe..

blogger-emoticon.blogspot.com

Dah lama xmkn Kenny Rogers..hehe asyik Secret recipe jer...so tghr tu kitorang bertiga lunch situ jer...menu cm biasa quater meal..(tu pun ader yg mkn x habis2...mmm kena tinggal umah la pasni) hehe..


Main Course >> Quarter Meal Black Paper Chicken


Baverage >> Tropical jus


Desert >> Choc Muffins


Mama^^


Wany

layannnnn~~

Ape irny beli tadi ek mmmblogger-emoticon.blogspot.com

Clinelle Product ^^ @ Watson
RM23 (lupa lak price hehe lebey kurang la^^)


Maybelline Watershine Lipstick @ Watson
RM19.90
Suka sgt guna lipstick nie^^

Nivea Deoeorant @ Watson
RM6.90


Hydro Mask @ Etude House
5 for RM12....nice offer ^^

2 tops @ Nichii
RM 78.30

+

RM82.50 for our lunch ^^@ Kenny Rogers Roaster
~ seperti biasa akaknyer blanjer ^^

pasni kira bajet balik huhu...
jgn esok mama ajak g lagi sudah huhuuuuuuuuu



Monday, March 28, 2011

Travel >>Pahang ^^

::Ikan Patin Masak Lomak Tempoyak~~::

Sedappppppnyaaaaaaa~~~

Huh malas lak rasanya nk taip tp nak gak update hihi..xpe la.. =D

Hujung minggu aritu irny satu family pegi Pahang semata - mata nak cari Ikan Patin Masak Lemak Tempoyak hihi...punya la jauh sampai ke Pahang..bukanya xde kat sepang nie hihi ..nampak sangat de ape nak wat..so ikut planning nk kluar pagi2 buta lepas subuh tp nk kena g klinik lak bawak adik...(org tu dpt la mc sehari hihi kalau x dah kena tinggal kat umah)syhhhh..pecah rahsia lak =D

So kul 10 pg bertolak la...seperti biasa miss driver bawak kete cm F1 haha (ape leh wat nk suk f1 x lepas hee)..sampai temerloh kul 2 kot..sempat la cari lauk tuh..tp lastnyer ader gak rezeki tinggal 2 - 3 ketul jer kalau x kempunan haha..memang sedap (antara semua lauk kat kedai tu yg tu jer sedap haha sowi makcik kedai huhu..)pas mkn trus bertolak ke Hutan Lipur Chamang..dah lama tak pg air terjun..tp frust sgt2 sebab x bwk baju nk mandi huhu..adik2 jer la mandi =(

Lepas puas mandi2...trus bertolak balik sepang...kali nie abah lak drive..(ikut turn lor hehe)sampai umah dalam kul 11..penant sgt sib baik esok tu keje ptg..^^

:: Hutan Lipur Chamang >> Pahang::


Lajunya air turun..bahaya2





w..illany

w...izwany



wany & abah ^^


wany & amry (dh x sabar nk mandi tuh hehe)


miss daun ^^

miss titi~=D

Pas nie nk g mana lak???g ganu cari kepok lekor deh ^^

Thursday, March 24, 2011

Ofis Baruuuuuuuu!!

::New AOCC::

Office Aritu renovate..skang dh siap.. yay2..akhirnya dpt balik sana....duduk kat ofis backup boring ja..nk rest pun susah huh....finally siap gak =)


blogger-emoticon.blogspot.com

bestttttttnyaaaaaaaaaaa~~~~

Sunday, March 20, 2011

Teka ~ Teki lagik heeee

Sila Teka~

Bulat2...
Cute2....
apakah ituuuuuu???

blogger-emoticon.blogspot.com
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nyummmy
Speggetti Chicken Meatball @ Secret Recipe



hahaha aritu sebab frust xdpt tgk belon panas trus g lepas tensen kat Alamanda....(nk g KL jauh lak heee)...jalan2..mkn2...tu jerr ok la tuh daripada duduk tgh panas kat presint 2 tuh tunggu belon yang x muncul2 kan hee

model free hehe


ABCDEFG~ tuk wany hee

illany yg excited nk mkn haha

aum

luv u mama~

muahhhhhhhhhhhhh
blogger-emoticon.blogspot.com

Hot Air Balloon's @ Putrajaya


::Hot Air Balloon's Competition::

Me & my Sis illany

huhu dpt tgk balloon nie jer

Ader Hot Air Balloon's aritu kat Putrajaya sampai 20hb Mac 2011 tp frust sgt2 sebab show balloon cancel..so xdapat la tgk huhu..dapat shopping jer la..2x pegi xdapat tgk sebab hujan turun huhu baru jer nak naik hihi..banyak giler gerai shawl kat situ..ish2 sib baik xde bajet time tuh kalau x dah lama borong haha..pic pun dapat amik sket jer..pic balloon xde huuuuuu..

frusttt sgttt2...huhu
blogger-emoticon.blogspot.com

layan la pic yang x seberapa nie huhuuu
blogger-emoticon.blogspot.com

tunggu tahun depan gak...kalau xdpt tgk gak huh siapp org yg anjurkan tuh
blogger-emoticon.blogspot.com