Blogger Templates

Followers

My Shout~

Wednesday, February 16, 2011

Our Home Renovation~

::Let's Renovate::


Adess sakit satu badan huhu..smlm angkat semua pasu bunga mama transfer ke luar umah sebab porch dalam proses nk renovate maklumlah anak lelaki susah nk suruh anak perempuan nie jer la ngangkat(besar2 pasu tuh fuh)..tu la pasal beli kete banyak2 sgt haha..actually porch tuh muat tuk satu kete jer tp skang ader 3 kete + 1 SYM abah..(kete abah sure besar,mama cute2 jer,of course mine very cute hehe)selalunya kete abah parking kat porch tuh..yg selebihnya kat luar jer tp jiran sebelah tuh student lg bnyk kete..(satu umah maunya 5 org duduk..kete sorang satu )huhu sesak giler depan umah nie huhu..skang nie umah bersepah sgt2..dapur pun tgh renovate..harap2 cepat siap..asyik angkat barang jer nie..kejap sana kejap sini huhu..sok lusa mau naik muscle huhu..kucen2 pun kena pindah duduk atas hehe cian diorang xleh turun bawah..rimasss sgt tgk umah berdebu huhu cepat2 la siappp..

P/s from>>Ginger~

"Kasihanilah kami....terkurung dan dikurung huhu"

P/s from >> Sontot~

"Sy bosan asyik tido jer...popo/peepee pn susah..wuuu"

Sekian.....

xoxoxox

No comments: