Blogger Templates

Followers

My Shout~

Sunday, February 20, 2011

Jom try >>VCO

::Virgin Coconut Oil::


Irny skarang penguna VCO..thanks to cik Irine and of course cik yaya yang war2 kan produk nie kat GBP..actually sebelum nie irny mkn yang cecairnyer memang susah nk g mana2 pastu kalau rajin jer mkn (sebab nk kena turun bawah g mkn kat dapur hehe..so skang dh ader yang softgel senang jer kat mana2 bole mkn..siap simpan tepi katil lg (xyah susah2 nk turun g dapur..mesti korang ckp malas tul anak dara nie kan haha)VCO nie memang bnyk kebaikanya so x rugi kalau sape2 nak try..^^

KEBAIKAN VCO

  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur

so sape2 nak try atau nk dpt ape2 info leh ler contact diorng nie>>

Cik Yaya

Cik Irine

CPM Nurhaliza


muahhhhhhhhhhhhhhh~

6 comments:

fida said...

tukar jenama mykkelapa dara ker..

Irny said...

yg nie lain nyer kak..tp benda yg sama..senang sket nk mkn sb dh siap dlm tiub..hehe

.cik yaya. said...

wah2!!! try jgn tak try..thanks ye dear..

lyndadyana said...

yup.. vco bes :)

♥ LULU ♥ said...

wah!kene try ni..hehe

Zaza said...

sebotol tu tahan bape lama ek