Blogger Templates

Followers

My Shout~

Sunday, February 20, 2011

Jom try >>VCO

::Virgin Coconut Oil::


Irny skarang penguna VCO..thanks to cik Irine and of course cik yaya yang war2 kan produk nie kat GBP..actually sebelum nie irny mkn yang cecairnyer memang susah nk g mana2 pastu kalau rajin jer mkn (sebab nk kena turun bawah g mkn kat dapur hehe..so skang dh ader yang softgel senang jer kat mana2 bole mkn..siap simpan tepi katil lg (xyah susah2 nk turun g dapur..mesti korang ckp malas tul anak dara nie kan haha)VCO nie memang bnyk kebaikanya so x rugi kalau sape2 nak try..^^

KEBAIKAN VCO

  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur

so sape2 nak try atau nk dpt ape2 info leh ler contact diorng nie>>

Cik Yaya

Cik Irine

CPM Nurhaliza


muahhhhhhhhhhhhhhh~

Saturday, February 19, 2011

Segmen >> Teka Teki...^^

Cuba teka ape nie??


Pilihan jawapan>>

1. Sarung Bantal?
2. Sofa?
3. Baju winter mama?
4. alas meja?
5. x tahu hee



tahu ker x tahu?? k la..irny kasi jawapan ek
jawapannya ialah>>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

::SOntot Limited Edition::

perut sontot yg bintik2 nie xkan jumpa kat luar tau haha..

p/s > posting bosan2 hihi

FaceBlog>>juz for bloggers ^^


::Pinky FaceBlog::




Jom kawan2 join FaceBlog...cute jer page dia haha maklumlah pink2 kan..so kalau nak join syaratnya ialah anda harus ada BLOG yer..sebab FaceBlog nie khas untuk blogger2 berkumpul dan mengeratkan hubungan siratulrahim sesama blogger hehe..
so sape2 yang ada blog tuh bole lah join...x rugi nyer ^^blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

follow the step for new registration~

sape nk join leh suk sini yer
.
.
.
.
.


Wednesday, February 16, 2011

Shopping!!

::Bling2 ::


Arini cutiiiiiii...so temankan mama dgn abah cari barang umah maklumlah alang2 renovate tuh nk gak bg puas ati hehe...mulanya nak cari area nilai tp ternyata Nilai 3 skang nie barang tersangat lah mahal..camner la org cakap murah..harga satu barang kat Nilai bersamaan 2 barang kat Seremban jenis yg sama lak tuh...mmm so beli jer barang tuh kat Seremban lagi berbaloi ^^

Destinasi pertama @Nilai

::Avalon NIlai::


Bling2 lampu hiasan umah

Well memang lah cantik2 lampu kat sini tp nk beli pun kena tgk kat mana nak pasangkan hehe kalau ikutkan ati nk lampu yg mcm kat hotel2 tuh huhu tp kang kalau tak kat umah cm x sesuai lak heeee....

Sungguh cantik2..yg ini paling besar stakat nie hehe

Barang yg dicari ader kat kedai nie tp mahal dari kedai yg dkt seremban tuh..berbaloi lg beli kat sana..leh beli dua lg hehe..

Mahal lorrr...hehe

Destinasi kedua @ Seremban

Kipas 2 unit (tuk hall dgn dinner site) + decoration lamp tuk dapur^^

Akhirnya beli kat sini jah..murah lg dr yg di Nilai tuh..sebab tuh irny xske g Nilai 3 tuh...brg2 semua dh mahal...x macam dulu..mmm maybe dh ramai sgt org datang NIlai 3 ni shopping kot so harga naik la..=(

Bedroom set tuk Mama & Abah(besar almari dia besstttttt)

Our Home Renovation~

::Let's Renovate::


Adess sakit satu badan huhu..smlm angkat semua pasu bunga mama transfer ke luar umah sebab porch dalam proses nk renovate maklumlah anak lelaki susah nk suruh anak perempuan nie jer la ngangkat(besar2 pasu tuh fuh)..tu la pasal beli kete banyak2 sgt haha..actually porch tuh muat tuk satu kete jer tp skang ader 3 kete + 1 SYM abah..(kete abah sure besar,mama cute2 jer,of course mine very cute hehe)selalunya kete abah parking kat porch tuh..yg selebihnya kat luar jer tp jiran sebelah tuh student lg bnyk kete..(satu umah maunya 5 org duduk..kete sorang satu )huhu sesak giler depan umah nie huhu..skang nie umah bersepah sgt2..dapur pun tgh renovate..harap2 cepat siap..asyik angkat barang jer nie..kejap sana kejap sini huhu..sok lusa mau naik muscle huhu..kucen2 pun kena pindah duduk atas hehe cian diorang xleh turun bawah..rimasss sgt tgk umah berdebu huhu cepat2 la siappp..

P/s from>>Ginger~

"Kasihanilah kami....terkurung dan dikurung huhu"

P/s from >> Sontot~

"Sy bosan asyik tido jer...popo/peepee pn susah..wuuu"

Sekian.....

xoxoxox

Thursday, February 10, 2011

Jom BerSenam@Pan Pacific Hotel KLIA

::Sport And Health Centre @Pan Pacific Hotel KLIA ::

Huh walaupun frust dan geram bila bersenam tp hasilnya x seberapa irny kuatkan semangat jugak pegi bersenam (xpe la maintain jer la)..so kebetulan ayah irny nk apply member tuk guna gelangang Tennis irny dgn mama request tuk masukan sekali pakej Spa & Health Centre tuk family..bole la kami beriadah kat sana nanti..ader gim,sauna,spa,swimming pool pin leh pakai..kira bole la pegi tuk lepaskan tensen keje hehe..tq abah muahh2 (sebab penuhi permintaan anakmu haha)


Gim dulu yer~

Lepas penat nersenam baru g sauna...^^segarrrrnya

First >>Hot Room
Second>>Stim Room


Last baru Jakuzi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Segar Semula (mcm Iklan lak hehe)

Seminggu 2-3 kali pegi insyaallah sihat sentiasa~amin
swimming pool xleh join lagi sebab xbeli swimming suit lg huhu(nth la bila nk beli hehe) jakuzi jer la^^


Tuesday, February 8, 2011

I'm in Loveee Korean Drama

::I'm in Loveee Korean Drama ::

Sejak2 nie irny rasa dah kena demam drama korea agaknya..asal duduk umah jer ngadap laptop tgk drama korea sampai kul 2-3 pagi hehe..sampai mama irny pun perasan yang anaknya nie khusyuk sgt tgk citer korea pas satu...satu...dah x kira dh semuanya haha...sampai x mkn x minum pun xpe..skang nie irny tgh tgk citer "You're Beautiful "...skang tgh hot kat 8TV..so disebabkan x berkesempatan nk tgk (maklum la keje syif) irny trus download jer..best sgt2 citer nie..pelakon dia pun cute2..jalan citer menarik sgt..patut la ramai ske tgk ^^..irny siap download semua ost drama korea yang irny tgk..siap jd ringtone lagi (adess kalah demam denggi cmni) hehe..sape yang berminat nk download sila pagi sini (tp wat masa skang tgh maintenance tau) semua citer korea ada..siap dgn ost lagi okay =)..pas nie kena g jmpa doktor haha (parah dh nie)..i'm not interested with malay drama already haha..bye


::You're Beautiful Drama::


Actor/Actress~

The Leader>>Jang Geun Suk
Comel sgt dia nie..lagi2 bila dia senyum..walaupun kadang2 nyakitkan ati tp baik sebenarnya^^

The Girl>>Park Shin Hye
Cute jer bila dia nyamar jadi lelaki..sgt lurus haha kena buli jer..^^

The Macho Man>>Jung Yong Hwa
Sgt macho dan romantik..baik atii huhu cian dia..(x jmpa lg kat malaysia yg perangai cm nie huhu)

He soo sweet>>Lee Hong Ki
Sgt klakar haha..best kalau ader kawan cmni^^
Synopsis

Tae Kyung and On Yu are in search of a new member for their idol group, A.N.JELL. However, Mi Nam suffers an injury at the last moment. So Mi Nyu, his twin sister, is asked to step in for her brother. The rest of the drama follows the behind-the-scenes life of an idol group.

Cast

Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung
Park Shin Hye Go Mi Nam (Male) / Go Mi Nyu (Female)
Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy
Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo

Wednesday, February 2, 2011

Churp Churppppppp~




Akhirnya tahu gak aper Churp Churp nie heheblogger-emoticon.blogspot.com..dulu tgk jer..lebih kurang mcm Nuffnang gak la..soo Irny dh join...kawan2 yang lain bila lagi??
More info jom klik sini>>

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

Lets Churp2~